SkyShowTime s-a lansat In Romania cu o promotie avantajoasa
Astazi, 14 februarie, s-a lansat in Romania o noua platforma internationala de streaming. Este vorba de Skyshowtime. Astazi, noua platforma Skyshowtime se lanseaza in 8 tari din Europa Centrala si de Est: Albania, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia, Slovacia si Romania.

Skyshowtime ofera continut de la urmatoarele case de productii cinematografice: Universal Picures, Paramount, Nickelodeon, Dream Works Animation, Paramount+, ShowTime Sky Studio sau Peackock. Platforma va oferi si continut HBO Max sub numele de SkyShowTime Original.

SkyShowTime se lanseaza cu o oferta speciala. Cine se aboneaza in perioada 14 februarie – 11 aprilie va beneficia de o reducere de 50% a aboamentului pe toata perioada in care abonatul decide sa tina contul activ. Pretul abonamentului este de 3,99 euro pe luna fara reducere, cine se aboneaza pana pe 11 aprilie va beneficia de o reducere de 50% adica va plati doar 1,99 euro pe luna.

Pe un cont se pot configura pana la 5 profile. La abonare se vor crea 2 profile instant, unul pentru adulti si unul pentru copii. Continutul pentru copii se poate restrictiona de catre abonat prin functia Control parental daca abonatul are copii sub 12 ani. Continutul SkyShowTime se poate viziona pe 3 dispozitive simultan.

SkyShowTime s-a lansat In Romania cu o promotie avantajoasa

SkyShowTime functioneaza pe toate dispozitivele mobile, console, browser si televizoare Smart TV. Reprezentantii SkyShowTime sustin ca au incheiat un parteneriat cu Samsung dupa ce in anumite tari abonatii s-au plans ca nu pot urmari platforma pe tv-ul lor Samsung. Aceasta problema se manifesta la televizoarele Samsung mai vechi de 2017 care folosesc Tizi OS 3.0.

Abonatii pot descarca continut nelimitat de pe platforma si sa il vizioneze oricand doresc sau atunci cand se afla intr-o locatie fara internet. Dezactivarea abonamentului SkyShowTime se poate face accesand skyshowtime.ro sau aplicatia – Contul Meu – selectam  anulare abonament, dupa care urmam pasii de pe ecran. La scurt timp, va fi primit un e-mail de confirmare a anularii.

Daca abonarea se face cu un cont Google sau Apple atunci abonamentul se poate anula direct prin conturile respectiva. Atentie! Daca abonarea se face pana pe 11 aprilie si se obtine reducerea de 50% urmand sa se faca dezabonarea, la reabonare nu se va mai beneficia de reducerea de 50% ci se va plati pretul intreg, 3,99 euro pe luna.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

27 COMENTARII

  1. Acu, ce conținut dufuzează? Dacă are câteva desene animate și câteva filme mă la păgubaș… Producții Nickelodeon și paramount… Să fim serioși netflix e la mii de ani distanta.

  2. @All Aveti grija ca pretul de 1,99 euro / lunar NU ESTE „PE VIATA” !!!

    In regulamentul campaniei este scris foarte clar ca, pe viitor, isi rezerva dreptul de a modifica pretul abonamentului, DAR ca indiferent de valoarea acestuia vor mentine reducerea de 50% in cazul celor care s-au abonat in timpul campaniei.

    Prin urmare nu valoarea pretului abonamentului este „pe viata”, ci reducere de 50%. Ipotetic vorbind daca peste 6 luni pretul abonamentului va fi de 9,99 euro / lunar, cine a prins promotia actuala va plati doar cca 4,99 euro / lunar.

  3. La mine nu s-a aplicat nici o reducere..abonamentul este 20lei.M-am abonat de pe televizor,unde nu apărea nici o reducere,și binenteles m-i sau retras de pe card 20 lei….

  4. Mulțumesc Bubu.Am aplicat codul scris de dumneavoastră.Nu aveam reducerea și s-a activat automat.Doar 10 lei și ceva s-a retras din cont.,,Pe viață 😉😉,, Nu toate filmele sunt subtitrate in lb romana.Exact ca Prime Video .

  5. Se poate folosi contul și în alta locație decât cea în care ti l-ai făcut? Îmi apărea sa introduc 2 adrese când am creat contul, una obligatoriu și una opțională. Acum nu mai găsesc sa editez contul pentru a introduce a doua adresa.