Oferta Vodafone TV + NET 10 lei pe luna
Vodafone Romania a lansat o noua oferta dedicata clientilor noi, oferta nu este afisata pe site insa este promovata de agentii comerciali, in acest articol vom mentiona informatii despre noul pachet Vodafone.

Clientii noi care doresc sa se aboneze la serviciile de televiziune prin cablu si internet fix pot beneficia de un astfel de pachet la pretul de 10 lei pe luna in primul an, urmand ca din al doilea an suma platita sa fie de 40 de lei pe luna. Contractul se semneaza pe 24 de luni.

Acestea sunt abonamentele oferite la acest pret:

 • Televiziune prin cablu – TV Start + Sport – 157 de canale TV (127 se pot receptiona daca nu optam pentru echipament digital, contracost) dintre care 14 sunt posturile din extraoprtiunea Sport, 61 sunt disponibile online pe Vodafone TV; cardul digital sau decodorul nu este inclus, daca se doreste acest echipament pretul este de 1 euro pe luna – pretul acestui abonament este de obicei 9 euro pe luna
 • Internet fix – NET 500 – viteza download de maxim 500 Mbps, viteza upload de maxim 25 Mbps, super wi-fi box inclus – pretul acestui abonament este de obicei 10 euro pe luna, in prezent este redus la 6 euro, reducerea fiind disponibila exclusiv online

Oferta Vodafone TV + NET 10 lei pe luna

Calculand media pretului platit pentru abonamentul Vodafone pe cele 24 de luni, pretul ar fi 25 de lei pe luna (10 lei in primul an si 40 de lei in al doilea an). Pretul este avantajos avand in vedere ofertele altor operatori.

Reamintim ca Orange a avut, de asemenea, un pachet (televiziune si internet) cu 10 lei pe luna in unele zone insa trebuiau indeplinite anumite conditii pentru a putea beneficia de acest pret.

O alta oferta lansata recent de Vodafone (a expirat luna trecuta) a fost cea cu aspirator robot Xiaomi cadou la pachetul TV Complet + Sport + NET 500, pachetul avand pretul de 15 euro pe luna.

Voi ce parere aveti despre noua oferta Vodafone? Ati fi dispusi sa va abonati in aceste conditii?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

21 COMENTARII

 1. Va rog sa imi raspundeti concret, cu DA sau NU: Daca NU am abonament de mobil la Vodafone pot beneficia de aceasta oferta pt NET+TV?
  Consultantul de la centru este sub orice critica.
  Va multumesc
  Dana
  Email: ****

 2. Problema majora atat la Vodafone cat si la Orange este data de gradul de penetrare al fibrei optice. Vodafone a cumparat o retea coaxiala de la UPC fara sa investeasca mai nimic in zona de fibra, Orange a preluat o mare retea de cupru si aluminiu de la Telekom si investesc masiv in reclame idioate.

  Subsemnatul locuieste intr-un oras resedinta de judet, in zona centrala a orasului, iar in blocul in care stau NU exista acoperire cu fibra optica nici de la Vodafone, nici de la Orange si nici de la Telekom. In cazul meu, singurul provider care a investit masiv pe aceasta zona si care a adus fibra pana in case (FTTH) este RDS.

  Prin urmare, toate aceste oferte la 10 lei / lunar sunt frectie la picior de lemn si au impact ZERO daca nu sunt dublate de disponibilitatea fibrei optice la adresa. La fel de bine puteau sa ofere 1 an de zile cu redecere 100% , impactul era acelasi. Adica ZERO.

  • Si in zonele unde sunt cei 3 operatori tot Digi castiga mai multi abonati chiar daca sunt aceste oferte de 10 sau 15 lei din partea Orange s-au Vodafone. De ce? Un raspuns foarte simplu : 1 Vodafone ofera un internet slab si intreruperi dese. Iar la Orange petru a beneficia de acea oferta de 10 lei in primul an trebuie sa ai un abonament/ cartela de pre pay cu o vechime de minim 1 an. Eu personal cunosc un caz care regreta ca s-a mutat cu totul la Orange. De ce pentru ca o rupe la pret pe partea de mobil. Asa ca degeaba dai 10 lei pe cablu si internet daca Orange te rupe pe partea de mobil. In schimb la Digi ( nu le fac favoruri ) preturile sunt constant egale, nu difera de la o luna la alta.

   • Ofertele cu 10 lei nu sunt condiționate de prepay sau abonament voce mobila, garantez. Eventual doar dacă vreun partener a făcut exces de zel și a vândut și abonament voce.

  • Crezi ca Vodafone și Orange nu au puterea financiara și voința de a se extinde? Crede-mă ca au și pot. Însă diferența foarte mare între cei doi operatori și Digi, este faptul ca ei respecta legea și rețelele sunt autorizate, pe când Digi… Ca și dovada, este faptul ca Vodafone a fost cu contractul făcut la 80% pt a prelua Digi, înainte sa se gândească la UPC, dar surprize când sau făcut verificările in teren și anume 78% din rețeaua Digi, nu are acte, autorizații, hărți de amplasament… etc., și atunci au renunțat, și au achiziționat UPC, o rețea mai mica, dar din punct de vedere tehnic mult mai buna decât Digi (tehnic ma refer la echipamente în ordine, acte, autorizații…)

   • Crezi ca pentru consumatorul final primaza autorizatiile si procentul de legalitate in cazul Digi? Asta este treaba ANCOM-ului nu a platitorului de abonament!

    Daca este sa mergem pe principiul tau, Vodafone se lauda cu acces 5G, dar vitezele promovate conform TCG sunt 225 Mbps download și 50 Mbps upload. Pai, alea sunt viteze de nivel 5G ?

    Orange ofera abonamente 5G, dar limiteaza profilul de date la 4G. Sunt N cazuri de abonati care aveau abonament 5G dar profilul de date era limitat la 150 Mbps.

    Si daca tot am adus 5G in discutie….. acesta nu exista dpv legal in legislatia mioritica. Adica, in momentul de fata, acest 5G oferit de providerii de la noi este in esenta un 4G+ pe storizi marketat si vandut ca fiind „inovatie pe acest segment”.

    Cu toate acestea toti operatorii se lauda cu faptul ca ofera abonamente 5G. Cum poti sa vinzi un produs / serviciu care nu este reglementat la nivel de legislatie? Ce garantii poti oferi in cazul unui asemena produs?

    Daca ai probleme legate de o conexiune 5G la cine apelezi (ANPC sau ANCOM) din moment ce acest 5G nu este reglementat si baza carei legi este analizata si rezolvata plangerea ta?

    P.S. – Cel mai probabil subansamble care intra in componenta terminalului tau (telefon, TV, router, receiver, laptop, tableta, etc) au fost realizate undeva prin Africa / Asia in conditii mizere de catre muncitori platiti cu 1 USD / zi sa munceasca in ture de cate 12 – 14 ore.

    Cel mai probabil acei muncitori nu beneficiaza de masuri de protectie sociala, concedii de odihna platite, asistenta medicala, etc. Si cu toata acestea consumatorul final plateste 1000+ euro pe un telefon mobil ale carui costuri de productie sunt undeva pe la 400 euro.

    • Nu este adevarat ce scrie donul Nu Conteaza pentru ca achizitia UPC a fost facuta pe plan international. Si daca Vodafone s-ar fi indreptat catre Digi ar fi cumparat toate retelele Digi din Ungaria Slovacia si Romania. Hai sa presupunem ca in Ro Digi nu este in regula insa in strainatate cred ca totul era in regula si puteau sa cumpere compania Digi fara probleme. Aici la noi puteau sa faca o intelegere cu ANCOM-ul si se rezolva treaba. Ce nu vrea sa recunoasca domnul Nu Conteaza este faptul ca Vodafone are mari probleme financiare in toate tarile in care au retele se fac restructurari de personal. Orange insa se extinde masiv nu sta degeaba ca Vodafone.

   • ahahaha. Digi era în negocieri cu AKTA și alte rețele mai mici pentru extindere, deci cum să se vândă către Vodafone? Ai în cap ideea de a vinde doar atunci când stai tras pe linie moartă, fără niciun plan de investiție sau modernizare, a se vedea Telekom. @NuContează, mai spune-ne o dată: deci Vodafone era la un pas să cumpere Digi, dar au descoperit multe nereguli și ei, băieții cinstiți, au spus: „renunțăm, mergem pe UPC” :))))))) De acord cu ce spune @Gorila, Vodafone înregistrează pierderi în urma achiziției UPC, serviciile sunt din ce în ce mai slabe, cu întreruperi de rândul orelor, zilelor, prețurile au fost transformate în EURO, clienții migrați din oficiu către pachete superioare, oferte aproape inexistente: dacă nu ești găsit curat ca lacrima în ceea ce privește istoricul de plată, ți se solicită niște sume astronomice ca garanție, Support 0, agenți de vânzări nepregătiți etc.

    Legali sau nu, mulțumiți-le celor de la Digi, că altfel și acum plăteați 100 lei pentru 1GB net sau pachet extra la 15 euro pentru fotbal și competiții europene. Chiar și pe prepaid, sunt singurii care au oferte cu valabilitate 90 zile la 2-3 euro, când la Vodafone valabilitatea nu cuprinde nici măcar luna întreagă, ci 28 zile, pentru 5 euro.

 3. Deci pina la urma oferta Orange tot nu e combatuta. Oferta lor este de 10 lei /24 luni cu net 500 cu router wifi dual band, tv cu 115 canale cu un receiver sau card inclus, iar in unele zone ofera chiar si 2 receivere sau carduri gratuite (prietenii mei au beneficiat) si cu HBO inclus 6 sau 12 luni.Buuun…