Oferta Orange – TV si NET la 10 lei
Orange a lansat recent o oferta imbatabila pentru serviciile fixe, utilizatorii Orange prepay cu o vechime de minim un an sau utilizatorii unui abonament de voce Orange vor putea beneficia de televiziune prin cablu si internet fix prin fibra optica la doar 10 lei pe luna.

Oferta este disponibila doar in anumite zone, de exemplu in anumite localitati din judetele Olt si Suceava (in aceste oferte ne-a fost confirmata disponibilitatea ofertei de abonati Orange Mobil care au fost ofertati in acest sens) iar abonamentele oferite sunt cele mici, abonamentul de televiziune este cel cu 97 de canale TV (primul decodor este in custodie, al doilea decodor costa 1.5 euro pe luna, daca optam pentru abonamentul de televiziune mare vom putea opta pentru doua decodoare in custodie) iar abonamentul de internet fix este cel de 500 Mbps (router wireless in custodie).

Aceasta oferta lansata de Orange este in prezent cea mai competitiva oferta de servicii fixe, pretul fiind foarte redus insa trebuie sa avem in vedere ca trebuie sa indeplinim una din cele doua conditii obligatorii (sa avem abonament de voce Orange sau sa fim utilizatori Orange prepay de minim un an). De asemenea, oferta e disponibila doar in unele zone.

Daca nu avem abonament de voce Orange sau cartela prepay Orange, in aceleasi zone putem opta pentru o alta oferta avantajoasa Orange, optand pentru televiziune prin cablu (97 canale TV), internet fix (maxim 500 Mbps download) si abonament de voce (telefonie mobila, abonament Fun 6) la doar 29 lei pe luna.

Oferta Orange – TV si NET la 10 lei
Ambele pachete Orange, atat cel de 10 lei (TV + NET) cat si cel de 29 de lei (TV + NET + Voce Mobila) sunt foarte avantajoase.

Reamintim ca Orange a ajuns la un acord pentru preluarea retelei fixe detinuta de Telekom Romania Communications, anuntul oficial urmand sa fie facut curand. Totodata, Orange incearca sa-si extinda baza de clienti pe segmentul fix cu astfel de oferte foarte avantajoase.

Oferta descrisa in acest articol este disponibila doar prin agenti de teren, daca dorim sa verificam disponibilitatea ofertei in zona noastra, putem face o solicitare catre Orange.

Digi (RCS – RDS) are de asemenea o oferta convenabila in zonele rurale, oferind pe reteaua de fibra optica televiziune prin cablu (abonament Analogic Popular, peste 50 de canale TV sau daca detinem un TV cu receptor DVB-C, vom receptiona peste 140 de canale TV cu 21 de lei) si internet fix (Fiberlink Popular, viteze de maxim 300 mbps, 17 lei pe luna), insumand 38 de lei pe luna. La aceasta oferta se pot adauga vouchere cadou (bonuri valorice de pana la 600 de lei) sau reducere 50% la abonament timp de 6/12 luni, aceste promotii fiind disponibile doar in anumite zone.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

28 COMENTARII

  • Noi nu suntem Orange. Sunati la Relatii Clientii cu toate ca oferta aceasta de 10 lei este oferita doar de catre un agent de teren al companiei Orange.

 1. Da, ofertă bună pentru alții, sunt fost abonat la Telekom, proaspăt client Orange și plătesc abonament de 120 lei, super ofertă

  • Oferta este valabila cam peste tot unde are Orange retea proprie.
   Ce va frustreaza mai exact, ca nu inteleg? Vreti sa o facem noi oferta nationala din moment ce nu este? Va deranjeaza ca publicam informatii regionale? Sunt persoane care au considerat acest articol informativ, asa cum au considerat si oferta cu TV gratis de la Digi disponibila doar in anumite zone.

  • Aceasta oferta o fac doar agentii de teren Orange. Daca nu a aparut la dvs in zona nici un agent atunci trebuie sa asteptati sa vina sau in zona dvs nu se aplica aceasta oferta.

  • Eu evit sa iau telefoane mobile de la operatori, de regula maresc pretul abonamentului cu care vine telefon si reduc pretul telefonului pentru a da impresia ca este avantajos sa primesti telefonul insa abonamentele care se ofera cu telefoane au, de regula, beneficii mai putine si preturi mai mari, comparativ cu abonamentele fara telefoane.

 2. 10 lei/ lună, dar câte luni din contract e valabil acest preț? 1, 2, 3, 6… ? Și pe ce perioadă e contractul? Am fost în trecut abonat Orange și am luat țeapă cu alte oferte ale lor. După ce expiră partea cu oferta te jecmănesc ca să recupereze ce ți-au dat la ofertă.

  • Contractul este pe 24 de luni si din cate stiu, oferta e valabila pe toata perioada contractuala, nu doar pentru un numar limitat de luni in cadrul perioadei contractuale.
   Sunt sanse foarte mari ca dupa cele 24 de luni, pretul sa creasca, este o practica folosita de mai multi operatori, insa dupa acele 24 de luni te poti muta la alt operator daca nu iti mai convine oferta respectiva.
   Am putea clarifica daca am avea acces la un specimen de contract care sa contina aceasta oferta, acolo vom putea vedea concret daca se modifica automat valoarea pachetului dupa cele 24 de luni.

 3. In descrierea de mai sus va spun ca oferta se regaseste si in judetul Valcea pe segmentul arog ( fibra de la Telekom ) oferind pachetul Explore cu 97 de programe si Internetul cu viteza de 500mb/s cu router wii-fii cu 4 antene si un decodor hd al doilea decodor costa 1,5 euro dar daca opteaza pentru pachetul Global cu net 500 beneficiaza de 2 decodoare gratuite .Oferta nu este disponibila in niciun magazin Orange. Aceasta oferta se regaseste doar la agentii de teren .Cine doreste aceasta oferta va astept in privat cu mesaj 😁😁😁😀😀