Oferta Yoxo – 100GB bonus pentru studenti
Orange Yoxo lanseaza oferta toamnei dedicata studentilor, oferind 100GB trafic de date bonus pentru tineri.

Asadar, persoanele cu varsta intre 18-25 de ani care activeaza un abonament Yoxo, vor beneficia de 100GB trafic de date bonus care pot fi utilizati timp de 30 de zile de la activare. Abonamentul trebuie activat cu o copie a actului de identitate pentru a dovedi ca varsta este cuprinsa intre 18 si 25 de ani.

Aceasta oferta estevalabila  pana pe 5 noiembrie 2021. Desi oferta este prezentata ca fiind pentru studenti, singurele conditii sunt de a activa un abonament nou si de a avea varsta necesara, nu trebuie sa fim neaparat studenti.

Activarea bonusului de 100GB se face manual din aplicatie, nu se ofera automat la activarea abonamentului. Asadar, daca va incadrati si activati un abonament Yoxo, nu uitati sa activati si bonusul.

Bonusul de 100GB se consuma dupa epuizarea traficului inclus in abonamentul activat si nu poate fi utilizat in roaming.

Oferta Yoxo – 100GB bonus pentru studenti

Orange Yoxo are si alte oferte in desfasurare, dupa cum urmeaza:

  • o luna gratuita la portarea unui numar din alta retea insa astazi este ultima zi a ofertei; nu avem informatii daca valabilitatea acestei oferte va fi prelungita.
  • fiecare prieten invitat care isi activeaza un abonament Yoxo va primi o luna gratuita iar noi vom avea 100GB trafic de date; invitatia se trimite din sectiunea Invita un prieten din aplicatia Yoxo
  • la activarea Yoxo cu un card ING (Bazar), vor fi primiti 25% din bani inapoi
  • abonamentele de baza Yoxo sunt reduse fiecare cu 6 lei

Acestea sunt ofertele disponibile in prezent in reteaua Orange Yoxo, desi sunt cateva oferte active, sunt disponibile doar pentru abonatii noi.

Reamintim ca Vodafone Flex, competitorul principal al serviciului Orange Yoxo, are de asemenea o oferta activa prin care fiecare abonament principal este redus cu 2 euro pe luna.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.