Serialul Generatia – disponibil pe HBO GO.
Serialul Generatia este disponibil pe platforma de filme si seriale HBO GO. In prezent, pe HBO GO se pot viziona in jur de 300 de filme si 850 de seriale, documentare si animatii, conform informatiilor publicate pe platforma.

Serialul Generatia – disponibil pe HBO GO – sezonul 1
Primele trei episoade ale primului sezon au fost lansate pe platforma HBO GO joi, 11 martie. Episoadele 4 si 5 au fost publicate pe data de 18 martie. Pana in acest moment sunt disponibile spre vizionare doar 5 episoade din primul sezon. Urmatoarele episoade vor fi publicate pe 25 martie (Ep.6 si 7) si respectiv 1 aprilie (Ep.8).

Povestea serialului pune in prim plan un grup de adolescenti moderni si nonconformisti care pun la incercare notiuni inradacinate despre viata, familie si dragoste. Serialul este despre un grup de adolescenti diferiti de ceilalti, cu preocupari si gandiri diferite.

Serialul Generatia (Genera+ion) este incadrat la genurile: drama si comedie, iar pe IMDb a obtinut nota 5,5 dintr-un total de 745 de recenzii.

Tailerul serialului il puteti viziona in videoclipul de mai jos:

Serialul poate fi vizionat pe platforma HBO GO doar daca detineti un abonament lunar sau daca aveti optiunea de la un operator de servicii TV.

Pana in acest moment au fost anuntate 8 episoade ale primului sezon. In medie, un episod are o durata de 30 min. Pe parcurs vom vedea cu exactitate cu cate episoade se va incheia primul sezon.

Desi acest serial se bucura de multe recenzii pe IMDb, majoritate acestora sunt negative sau au note sub 5. Avand in vedere acest aspect nota totala obtinuta pe IMDb este de 5.5, nota pe care am mentionat-o si putin mai sus.

Actorii care joaca in acest serial sunt: Nathanya Alexander (Arianna), Chloe East (Naomi), Lukita Maxwell (Delilah), Haley Sanchez (Greta), Nava Mau (Ana), Uly Schlesinger (Nathan), Justice Smith (Chester) etc. Actorii enumerati joaca in primele 5 si respectiv 8 episoade.

Daca v-a placut serialul Generatia (Genera+ion) va rugam sa ne lasati parerea in campul dedicat de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.