Tronsmart lanseaza trei produse noi in 2021
Tronsmart incepe noul an in forta cu lansarea a trei noi produse, doua modele de casti wireless on-ear si o boxa portabila. Cunoscuti pentru dispozitivele portabile avantajoase in raport calitate/pret, in acest articol vom detalia noile produse Tronsmart lansate in cadrul campaniei Aliexpress Brand Fest, unde le puteti achizitona la preturi avantajoase.

  1. Tronsmart Apollo Q10 – casti wireless Noise Cancelling
    Echipate cu tehnologie hibrida noise cancelling, Apollo Q10 pot reduce zgomotul cu pana la 35dB. Avand o tehnologie patentata de reducere a consumului, acest model de casti permite utilizarea timp de 100 de zile intr-o singura incarcare, utilizand castile pentru a asculta muzica timp de o ora in fiecare zi, comparativ cu majoritatea modelelor de casti wireless care permit intre 20 si 40 de ore de functionare.

Castile Apollo Q10 se pot opera foarte usor avand un panou de control cu touch, astfel incat nu este necesar sa dam castile jos pentru a putea ajusta volumul. Suporta control APP prin care putem utiliza diverse moduri EQ. Acest model este redus de la 99.98$ la 59.99$ si este disponibil pentru livrare din UE (Spania sau Polonia).

2. Tronsmart Force 2 IPX7 – boxa portabila rezistenta la apa. Noua boxa portabila Tronsmart vine cu un chipset Qualcomm QCC3021 si permite sincronizarea difuzoarelor pentru o experienta audio superioara, scoate 30W RMS ceea ce este suficient avand in vedere dimensiunea dispozitivului.

Este rezistent la apa IPX7, Tronsmart incurajand utilizarea boxei portabile oriunde.  IPX7 inseamna ca boxa portabila poate fi scufundata pana la 1 metru in apa timp de maxim 30 de minute. Desi nu exista un scop real pentru care am dori sa facem acest lucru, este util daca ne scapa din greseala in apa. In timpul promotiei AliExpress Brand Fest, Tronsmart Force 2 costa doar 57.99$ (redus de la 99.98$) si poate fi livrat din UE (Polonia sau Spania).

3. Tronsmart Shadow – casti wireless gaming 2.4GHz. Avand driver HD 50mm, noul model de casti wireless pentru gaming de la Tronsmart furnizeaza o calitate audio superioara. Castile vin cu un microfon reglabil (360 de grade) si detasabil, astfel incat il putem ajusta in pozitia potrivita pentru cel mai clar rezultat. Logo-ul Tronsmart de pe casti este iluminat (RGB) iar acest model se poate utiliza pe orice dispozitiv: smartphone, tablete, console, PC-uri sau XBox, fiind necesar jack 3.5mm. Tronsmart mentioneaza ca poate fi utilizat timp de 12 ore pentru sesiuni lungi de gaming. Tronsmart Shadow costa 49.99$ (redus de la 99.99$) in timpul promotiei AliExpress.

Tronsmart vine cu noi produse reduse semnificativ (pana la 53%) in cadrul campaniei AliExpress Brand Fest, aceasta campanie este valabila pana maine, 26 ianuarie 2021, ora 15:00. Daca sunteti interesati de aceste modele, puteti plasa o comanda pana la ora mentionata, pentru a beneficia de reducerile de mai sus.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU