Arcane si Halston – in curand pe Netflix
Arcane este o noua serie animata pregatita de Netflix in colaborare cu Riot Games, reprezentand ecranizarea cunoscutului joc video League of Legends (LoL).

Actiunea se desfasoara in districtul Zaun al regiunii utopice Pilltover si urmareste originile a doi campioni si puterea care ii va desparti pe acestia.

In trailerul oficial, Netflix a anuntat ca noua serie animata Arcane va fi lansata in toamna acestui an insa nu a fost oferita inca o data exacta in acest sens. Vom actualiza acest articol atunci cand vom afla data lansarii.

League of Legends a fost lansat in 2009 si este cel mai cunoscut joc dezvoltat de Riot Games. Desi este un joc vechi, continua sa fie jucat de multi gameri, la sfarsitul anului 2020 avand peste 120 de milioane de utilizatori, fiind unul dintre cele mai cunoscute jocuri MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) alaturi de DOTA 2, Smite sau Heroes of the Storm.

Arcane si Halston – in curand pe Netflix
Halston este o mini-serie biografica care urmareste viata cunoscutului creator de moda Halston pe masura ce acesta isi construieste un imperiu la nivel international.

Rolul lui Halston este interpretat de Ewan McGregor (castigator al unui Glob de Aur cu Fargo) iar in aceasta productie vom vedea si alti actori precum Rory Culkin (Signs – 2002, Scream 4 – 2011), Rebecca Dayan (Limitless – 2011, From Paris with Love – 2010), Sullivan Jones (The Looming Tower – 2018, Wu-Tang: An American Saga – 2019), Mary Beth Peil (Mirrors – 2008, Dawson’s Creek – 1998, The Stepford Wives – 2004, Flags of Our Fathers – 2006), Gian Franco Rodriguez sau Krysta Rodriguez (Smash – 2012).

Mini-seria Halston are 5 episoade si va fi disponibila pe Netflix din 15 mai 2021.
Roy Halston Frowick a fost un cunoscut designer de moda american care a devenit cunoscut in anii ’70. Acesta a decedat pe 26 martie 1990 la varsta de 57 de ani din cauza sarcomului Kaposi cauzat de HIV.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre cele doua noi productii Netflix, Arcane si Halston, in sectiunea de comentarii de mai jos.

Update 26.09.2021: In cadrul evenimentului TUDUM a fost anuntata data lansarii Arcane, 6 noiembrie 2021;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU