TDC difuzeaza Iubire si razbunare
Reprezentantii Timeless Dizi Channel (TDC) au anuntat difuzarea serialului turcesc Iubire si razbunare (Cesur Ve Güzel / Brave and beautiful – 2016), o serie romantica de drama.

Rezumat serial Iubire si razbunare
Cesur Alemdaroğlu (Kivanç Tatlituğ) se intoarce in Korludağ, un orasel situat in apropiere de Istanbul, avand misiunea de a se razbuna pe Tahsin Korludağ (Tamer Levent) din cauza disputelor dintre familiile lor.

Insa, Cesur nu a luat in calcul ca se va indragosti de Sühan Korludağ (Tuba Büyüküstün), frumoasa fiica a omului pe care il considera criminalul tatalui sau. Sühan este o femeie de afaceri de succes care isi creeaza singura un brand de parfumuri si de produse din sticla.

Fiind foarte loiala familiei sale, Sühan nu are incredere la inceput in Cesur, insa pe masura ce minciunile familiei sale ies la iveala, devine prinsa intre barbatul iubit si tatal sau. Cesur realizeaza ca Tahsin are multi inamici pe masura ce Rıza Chirpiji (Yiğit Özşener), amanta lui Tahsin, este eliberata din inchisoare dupa o sentinta de 30 de ani.

Cesur si Sühan sunt prinsi intr-un conflict al celor doua familii, conflict desfasurat pe parcursul multor ani. Relatia lor evolueaza si urmeaza sa aiba un copil. Dupa o lunga lupta intre Cesur si Tahsin, Rıza incearca sa o ucida pe Sühan, moment in care cei doi ajung la un acord.

In serial vom vedea actorii Kivanç Tatlitug (La Rascruce – 2018, Iubire de argint – 2005), Tuba Büyüküstün (Asi – 2007, 20 Dakika – 2013, Becoming a Lady – 2010), Tamer Levent (Winter Sleep – 2014, Beyond the Hill – 2012), Erkan Avci (Legea familiei – 2017), Serkan Altunorak, Devrim Yakut (Telling Tales – 2015, The Butterfly’s Dream – 2013), Müfit Kayacan (Love 101 – 2020) si altii.

TDC difuzeaza Iubire si razbunare

In Turcia a fost difuzat de Star TV, a avut un singur sezon alcatuit din 32 de episoade si a fost difuzat intre 2016 – 2017.

TDC va difuza serialul Iubire si razbunare de astazi, de la ora 17:40, urmand sa fie difuzat de luni pana vineri, de la aceeasi ora.
Pe IMDb, serialul are nota 7.2 din aproximativ 4.700 de recenzii. Acesta este un serial realizat de casa de productii Ay Yapim.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII