Olt TV si Banat TV in grila digitala Digi
RCS & RDS, cel mai mare furnizor de televiziune prin cablu, vine cu noi modificari ale grilei de programe digitale si anume introducerea unor posturi locale sau regionale. Cele doua posturi noi au fost introduse in grila luna trecuta, Olt TV este disponibil in grila de programe a judetului Olt iar Banat TV este disponibil in grila judetului Caras-Severin, acesta din urma fiind pe pozitia 85.

Pana in prezent, aceste programe erau disponibile doar in grila analogica insa acum pot fi receptionate si in grila digitala. Olt TV a fost eliminat din grila analogica, astfel incat il puteti receptiona in continuare doar prin una din urmatoarele modalitati:

  • avand un televizor cu receptor DVB-C, astfel veti receptiona gratuit toate posturile din grila digitala, chiar daca aveti doar abonament Analogic
  • pe orice televizor folosind un decodor Digi, caz in care va trebui sa faceti upgrade la pachetul Digital (primul decodor este oferit in custodie)

Olt TV si Banat TV in grila digitala Digi

Banat TV este o televiziune detinuta de Banat Media cu sediul in Resita, care difuzeaza emisiuni precum Cafeaua de dimineata, Calator fara bilet, Dincolo de aparente, La zile de sarbatori, Opt si un sfert, Intre posibil si imposibil sau Reteta saptamanii.

Stream-ul live al televiziunii poate fi vizionat in mod gratuit pe site-ul oficial Banat TV. Tot acolo se poate asculta live Banat FM. Banat Media detinte si posturile de radio Banat FM si Info Banat.

Olt TV este singura televiziunea locala a judetului Olt si difuzeaza emisiuni precum Imperativ, De la stanga la dreapta, Perfectul simplu, Stadion sau Reporter 24.

Exista posibilitatea ca Digi sa fi introdus posturi locale si in grilele digitale din alte judete, vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii suplimentare.

Digi Romania este in continuare in crestere atat in ceea ce priveste veniturile companiei cat si ca numar de abonati. Pe segmentul de televiziune (cablu si DTH), Digi are aproximativ 4.900.000 de abonati, internetul fix numara 3.400.000 abonati iar telefonia si internetul mobil numara 3.800.000 abonati.

Voi ce parere aveti despre cele doua televiziuni, Olt TV si Banat TV?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

19 COMENTARII

  1. Am crezut digi au programe foarte bune mam inselat au scos programe foarte bune de ex film plus sau altele și au băgat doar prosti im pare rau mam mutat la ei mai am 2 luni și atunci gata nu se merita ei sa bage programe de filme ei baga documentare etc în caras severin

    • Daca le gasiti in grila digitala pe la pozitia 85 atunci sunt si pentru localitatea dvs. Dati o noua cautare. Din pacate nu sunt din acea zona sa pot verifica si sa va informez exact.

      • Aici este o mare prostie, 2 țări cu aceeași limbă nu reușesc să semneze un acord de retransmisie a posturilor intre țări în limba română. Înțeleg că Dodon era gică contra României dar acum că a venit măreață Maia guvernele intre ele puteau să semneze o punte de conexiune în media în limba română