Netflix adauga miniseria Destramarea iluziilor
Platforma de streaming Netflix a introdus in acest inceput de an unul dintre cele mai captivante si palpitante miniseriale britanice. Productia despre care vom oferi detalii in acest material se numeste Fool Me Once / Destramarea iluziilor si a intrat pe Netflix pe 1 ianuarie 2024.

Destramarea iiluziilor este facut dupa romanul scris de Harland Coben si este un serial original marca Netflix. Miniserialul urmareste drama unei familii greu incercate. Maya (Michelle Keegan) este un fost soldat care a fost suspendat din armata pentru ca in timpul unei misiuni a omorat din greseala civili.

Un ziarist descopera aceasta intamplare tinuta secret de armata americana si atunci Maya este suspendata din armata. Insa destinul ii pregateste Mayei doua lovituri crunte. Sotul sau, Joe (Richard Armitage) si sora sa au fost ucisi la scurta vreme dupa ce Maya a fost suspendata din armata.

Netflix adauga miniseria Destramarea iluziilor

Ramasa singura cu o fetita si bulversata de moartea sotului sau, Maya angajeaza o bona. La sugestia unei prietene, Maya instaleaza in casa o camera de supraveghere sa vada cum se comporta bona cu fetita ei. Intr-o zi, cand se uita pe ce a inregistrat camera de supraveghere, Maya vede stupefiata ca sotul sau Joe traieste. Maya decide sa discute cu bona despre acele imagini insa bona refuza sa dea explicatii fugind cu cardul cu filmarea.

Pe langa aceasta intamplare, la citirea testamentului Maya si rudele lui Joe afla de la avocat ca testamentul nu poate fi citit pentru ca nu se gaseste certificatul de deces al lui Joe. Pe de alta parte, si nepotii Mayei pornesc o investigatie pentru a afla de ce mama lor a fost ucisa. Cele doua crime au doua lucruri in comun: Joe si cumnata sa lucrau la aceeasi firma si ambele crime au fost infaptuite cu aceeasi arma cu toate ca cele 2 crime au fost facute la un interval de timp de cateva luni una de cealalta.

Miniserialul Destramarea iluziilor are un sezon format din 8 episoade, durata fiecarui episod este de 50 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,1. In Romania, productia ocupa prima pozitie in topul celor mai vizionate seriale pe Netflix. Avand in vedere ca a fost lansata ca serie limitata, nu va avea sezonul 2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.