Om vs albina / Rebelii – sezonul 2 Netflix
Pe platforma de streaming Netflix a intrat un serial de comedie foarte interesant. Serialul se numeste Man vs Bee / Om vs Albina (2022) si este disponibil pe Netflix din 24 iunie. Nina (Jing Lusi) este proprietara unei vile. Ea pleaca intr-o vacanta si il lasa pe Trevor (Rowan Atkinson) sa ingrijeasca vila cat ea este plecata in vacanta. Toate bune si frumoase pana in momentul in care in casa va intra o albina.

In incercarea lui Trevor de a scapa de albina, lucrurile vor scapa de sub control. Pentru a vedea ce daune vor provoca vilei Trevor si albina, va trebui sa urmariti acest serial pe Netflix.

Cinefilii il cunosc pe Rowan Atkinsondin seria Mr Bean sau Johnny English. Pe actrita Jing Lusi cinefilii au mai vazut-o in productii ca: Asiatici bogati si nebuni (2018) sau in Gangs of London.

Serialul este realizat de Rowan Atkinson si Will Davies. In distributia acestui serial ii vom mai vedea pe actorii: Julian Rhind-Tutt (Christian, a mai jucat in Harlots), Greg McHugh (Coleman, a mai jucat in serialul Cartea pierduta a vrajitorilor), Tom Basden (interpreteaza rolul unui ofiter de politie, a mai jucat in Viata de apoi).

Serialul Om vs Albina are un sezon cu un total de 10 episoade, durata fiecarui episod este de 10-20 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,9. Reprezentantii Netflix nu au confirmat inca sezonul 2 insa avand in vedere interesul generat de primul sezon, sunt sanse mari sa mai vedem inca o parte. Astazi, serialul ocupa locul 6 in topul serialelor Netflix vizionate in Romania.

Om vs albina / Rebelii – sezonul 2 Netflix

O alta informatie venita tot din partea platformei de streaming este aceea ca luna aceasta va reveni serialul Rebelii / Rebelde. Primul sezon a fost difuzat la inceputul anului 2022. Colegiul Elite Way School va fi din nou terorizat de societatea secreta Loja care va dori din nou sa ii impiedice pe noii veniti in scoala muzicala sa isi arate talentele cu care sunt inzestrati.

Sezonul 2 al serialului  Rebelii va fi disponibil din 27 iulie, are un total de 8 episoade iar fiecare episod are durata medie de 50 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Netflix este cea mai folosita aplicatie de streaming din lume, abonatii sai se bucura de o multime de seriale filme artistice, documentare, seriale sau desene animate originale Netflix. In Romania sunt disponibile cateva platforme de streaming, printre care amintim HBO Max, Disney+, Prime Video si altele.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.