Omul Paianjen – Niciun drum spre casa se vede la Film Now

In acest material vom detalia cele mai interesante filme pe care Film Now le-a pregatit pentru luna august.

Spider Man: No Way Home / Omul Paianjen – Niciun drum spre casa (2021) – 13 august, de la ora 20. Dupa ce lumea afla identitatea Omului Paianjen, Peter Parker (Tom Holland) este disperat sa gaseasca o modalitate prin care lumea sa uite ca el este Omul Paianjen. Asa ca are proasta inspiratie sa il roage pe Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) sa gaseasca o vraja, numai ca vraja facuta de acesta distruge multiuniversul, acest lucru face ca toti monstri sa ajunga pe Pamant. Astfel, Omul Paianjen trebuie sa impiedice monstrii sa distruga lumea.

Filmul Omul Paianjen: Niciun drum spre casa a avut incasari de 2 miliarde de dolari. Filmul are durata de 2 ore si 28 de minute, pe IMDb a primit nota 8,2.

To catch a killer / Pe urmele ucigasului (2023) – 20 august, ora 20. Eleanor (Shailene Woodley) este un ofiter de politie care are ceva probleme personale insa isi face treaba asa cum trebuie. In orasul Baltimore au loc crime oribile facute de un criminal cu probleme mentale, asa ca ofiterul Eleanor face tot posibilul sa prinda criminalul.

Pe parcursul anchetei ,descoperirile facute de Eleanor despre criminal ii va da acesteia viata personala peste cap. Pe urmele ucigasului are durata de o ora si 59 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Omul Paianjen – Niciun drum spre casa se vede la Film Now

The Many Saints of Newark / Sfintii din Mafie (2021) – 25 august, de la ora 21:35. Newark este un oras macinat de conflicte intre clanuri mafiote. In aceste conditii, un tanar pe nume Tony Soprano (Jon Bernthal) se pregateste sa devina cel mai de temut mafiot. Dickie Moltisanti (Alessandro Nivola) este cel care il ajuta pe Tony sa defina seful mafiei. Dickie este unchiul lui Tony.
Filmul are durata de 2 ore iar pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Devotion / Devotion: Eroii aerului (2022) – 27 august, de la ora 20. Filmul are la baza romanul cu acelasi nume si relateaza prietenia adevarata dintre doi piloti ai Marinei Statelor Unite al Americii care au participat la Razboiul din Coreea.

Jesse Brown (Jonathan Majors) a fost primul aviator de culoare din Marina Americana si Tom Hudner (Glen Powell) au scris istorie prin eroismul si sacrificiul lor. Cei doi piloti au inspirat generatii de militari.
Devotion: Eroii aerului are durata de 2 ore si 19 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,6.

Malignant / Malignant – Incarnarea raului (2021) – 31 august de la ora 22:40. Madison Mitchell (Annabele Wallis) este terorizata din cauza unor vise pe care le are in fiecare noapte. Prin aceste vise, ea participa la infaptuirea unor crime. Madison va trebui sa cerceteze daca aceste crime sunt adevarate sau sunt doar simple vise si daca sunt crime adevarate, ele pot fi prevenite?

Filmul  Malingnant: Incarnarea raului are durata de o ora si 51 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.