Veste buna pentru micii negustori. Facebook lanseaza si in Romania Facebook Marketplace. Aceasta este o platforma online pentru vanzari care poate fi accesata oricand din contul personal Facebook.

Facebook Marketplace deja functioneaza in alte 25 de tari si este dedicata, in principal, utilizatorilor obisnuiti Facebook.

Cel mai mare avantaj este ca profilul vanzatorilor si al cumparatorilor poate fi vizualizat, acest lucru oferind mult mai multa siguranta fata de alte platform online utilizate pentru comert.

In Facebook Marketplace putem cauta dupa nume, localitate (distanta fata de o anumita localitate, categorie si pret). Tot aici avem un buton “Free” care ne afiseaza produsele gratuite.

Singurul aspect la care ma asteptam sa fie implementat este sectiunea de comentarii a anunturilor, ma asteptam sa fie disponibila pentru a fi oferite detalii foarte usor despre produsul scos la vanzare.

Facebook Marketplace disponibil si in Romania.

Sectiunea Facebook Marketplace este disponibila si pe platformele mobile insa este nevoie sa efectuam ultimul update al aplicatiei.

Facebook Marketplace este rapid, este usor de utilizat, ofera siguranta si va avea success in Romania cu certitudine.

Facebook urmareste continuu sa integreze in platforma sa, functionalitatea celor mai utile servicii de pe internet. Scopul acestora este sa mentina utilizatorul cat mai mult conectat pe reteaua de socializare. Platforma de vanzari online, implementata acum si in Romania are ca scop vinzarea de produse noi sau second hand, fiind destinata tuturor utilizatorilor.

Facebook Marketplace disponibil si in Romania. Aceasta platforma este asemanatoare platformelor de vanzare online (OLX, Okazii, etc) si se pare ca pe viitor va permite chiar promovarea anunturilor de vanzare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele