One True Singer – talent show HBO Max
Reprezentantii HBO Max a anuntat ca vor lansa in Romania primul produs original marca HBO Max. One True Singer este primul reality facut in Romania de HBO Max.

One True Singer va fi un talent show unde tinerii interpreti romani vor demonstra ca au valoare muzicala sa ajunga urmatorul megastar. Show-ul One True Singer va fi disponibil pe HBO Max Romania din 1 aprilie si este realizat de HBO Max in colaborare cu casa de discuri Global Records. Pentru a deveni noile staruri muzicale ale Romaniei, concurentii acestui show vor trece prin diferite probe pentru a demonstra ca au voce, abilitati de compozitie, rezistenta fizica si mentala, capacitatea de a interpreta live si alte abilitati.

Castigatorul acestui show va primi un contract muzical in valoare de 50 de mii de euro plus alti 50 de mii de euro in cont. Ca orice emisiune de acest tip, One True Singer va avea un juriu care va incerca sa descopere viitorul star al Romaniei. Acest show isi propune sa arate abonatilor HBO Max drumul pe care il parcurge un tanar talentat de la inceputul carierei sale pana la realizarea primului sau album cu o casa de discuri internationala.

La acest concurs vor participa 14 tineri care vor trece prin diferite probe timp de 2 luni. Este pentru prima data cand telespectatorii romani vor vedea ce se intampla in culisele unei case de productie muzicale.

One True Singer – talent show HBO Max

Televiziunile din Romania au mai produs acest tip de reality show muzical cum ar fi Vocea Romaniei sau X Factor, realizate de Pro TV si Antena 1, insa nu atat de complex si complet.

HBO Max se va lansa in Romania pe 8 martie si va aduce in premiera filme si seriale ale celor mai mari case de film cum ar fi Warner Bros, DC, Cartoon Network sau Sony. Printre filmele ce vor fi disponibile pe HBO Max vom enumera: The Matrix Resurrections, Dune sau King Richard.

Pe HBO Max vom vedea si seriale originale HBO Max europene cum ar fi: Station Eleven, Ruxx, Kamikaze, Lust si altele. Filmele si serialele de pe HBO Max vor fi adaugate online la 45 de zile de la lansarea lor  in cinematografe. HBO Max va pune la dispozitia abonatilor sai continut 4k fara niciun cost suplimentar. HBO Max va inlocui in Romania platforma HBO GO.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU