Ora de profit.ro – emisiune noua Prima TV
Postul de televiziune Prima TV va avea in grila o noua emisiune, Ora de profit.ro, aceasta va fi o emisiune cu profil economic si va fi difuzata in fiecare duminica de la ora 12, incepand cu 1 august.

Emisiunea Ora de profit.ro va fi difuzata sub forma unei rubrici in cadrul emisiunii Focus la Prima ora si va fi prezentata de Adriana Nedelea. Ea va avea in cadrul emisiunii si un ajutor, un fel de invitat permanent al emisiunii, pe Cristri Citre. Acesta a mai colaborat cu publicatia G4 Media, alaturandu-se acestei echipe inca de la inceputul proiectului, din 2018.
Cristi Citre a mai lucrat la:

  • News.ro – intre anii 2016-2018
  • Mediafax – 2016
  • Digi 24 – 2012 – 2014

Cristi Citre cocheteaza si cu meseria de profesor la Facultatea de Jurnalism si Stiintele  Comunicarii din Bucuresti. Lucreaza si la Profit News (fostul Profit.ro), post de profil economic detinut de Clever Media, aceeasi companie ce detine si Prima TV.

Adriana Nedelea se va alatura programului de stiri Focus la Prima ora incepand cu 19 iulie, de la ora 09:30. Ea a lucrat in trecut la postul Digi 24 unde prezenta buletine de stiri, lucrand pentru acestia timp de 6 ani din 2013 pana in 2019. Dupa ce a plecat de la Digi 24, Adriana Nedelea s-a alaturat echipei de la Libertatea unde a prezentat emisiunea La Fix, un program de stiri online. Emisiunea La Fix a fost scoasa de pe site-ul Libertatea la inceputul acestui an.

Ora de profit.ro – emisiune noua Prima TV

Adriana Nedelea a castigat in 2012 premiul APTR pentru cel mai bun jurnal de stiri. In cadrul emisiunii Ora de profit.ro vor fi atinse subiecte economice de interes general care au impact asupra traiului de zi cu zi. In platoul emisiunii vor fi invitati politiceni pentru a raspunde in ce mod ne vor influenta decizile luate de politiceni in guvern.

Prima TV este un post generalist pe care putem urmari emisiuni, filme si seriale indragite de telespectatori. Printre cele mai urmarite emisiuni ale postului vom enumera: Starea Natiei, Schimb de mame, Cronica Carcotasilor, Poezie si delicateturi si altele. Postul Prima TV este in pachetele de baza ale operatorilor de cablu, dth si iptv din Romania. Licenta audiovizuala este detinuta de Clever Media, companie ce a lansat recent o platforma de streaming numita Prima Play, un concurent al platformelor Voyo, Antena Play sau Pro TVPlus.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.