Netflix va adauga Orizontul Rosu – Sky Rojo
Serialul Orizontul Rosu (Sky Rojo) este realizat de producatorii celebrului serial Fabrica de Bani (La casa de papel / Money Heist). Sezonul 1 va avea 8 episoade a cate 25 de minute. In acest moment este confirmat si al 2-lea sezon care va avea tot 8 episoade, acest serial este filmat in Madrid si Tenerife.

Orizontul Rosu este un serial plin de suspans, actiune si evadari. Actiunea serialului este concentrata pe intamplarile a 3 fete: Coral (interpretata de actrita Veronica Sanchez), Wendy (rol interpretat de actrita Lali Esposito) si Gina (interpretata de actrita Yany Prado). Cele 3 eroine fug de proxenetul care le exploata in Clubul Mireselor. Romeo, proxenetul (interpretat de actorul Asier Etxeandia) si complicii sai, Moises (Miguel Angel Silvester) si  Christian (Enric Auquer) incearca sa le aduca pe fete inapoi in club.

Serialul este facut pentru Netflix de Vancouver Media. Protagonistii serialului Orizontul Rosu au mai jucat si in alte productii cunoscute, cum ar fi: Veronica Sanchez in The Pier, Miguel Angel Silvester in Velvet.

Netflix va adauga Orizontul Rosu – Sky Rojo
Avand in vedere succesul inregistrat cu serialul Fabrica de bani, care va ajunge curand la ultimul sezon (cu numarul 5), ne asteptam la o noua productie interesanta marca Álex Pina.
Orizontul Rosu (Sky Rojo) ar trebui sa fie disponibil pe Netflix in Romania pe 19 martie 2021.

Sezonul al doilea Trenul Zapezii, din 26 ianuarie pe Netflix
In luna ianuarie Netflix a programat si sezonul 2 al serialului Snowpiercer (Trenul Zapezii). Sezonul 2 va avea premiera pe 26 ianuarie. Trenul Zapezii este un serial produs de TNT iar in SUA are un succes imens aducand postului TNT audiente foarte bune.

In luna ianuarie Netflix pune la dispozitia abonatilor sai seriale noi sau sezoane noi ale unor seriale cunoscute si urmarite de abonatii platformei. Dintre serialele noi amintim: Lupin (disponibil din 8 ianuarie) si Saga Winx (disponibil din 22 ianuarie), Vanatorii de Demoni (din 31 ianuarie), 50M2, Homeland (sezonul 8, disponibil din 1 ianuarie 2021), Vikingii (sezonul 6, din 4 ianuarie 2021), Riverdale (sezonul 5, din 21 ianuarie).

Au fost publicate articole separate pe media-max.ro pentru toate serialele care vor fi disponibile pe Netflix luna aceasta.

Update 13.08.2021: Conform reprezentantilor Netflix, sezonul 3 al serialului Orizontul Rosu va fi lansat in 2022;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU