Orange ofera Smart TV gratuit plus multe alte oferte.
Orange vine cu o super oferta de sarbatori si ofera clientilor ce aleg pachetele fix-mobil, mai multe beneficii.

O noua oferta Orange Love le aduce clientilor ce opteaza pentru unul dintre pachetele de internet prin fibra (Fibra 1000) si televiziune prin cablu un super beneficiu. Ei primesc un bonus de loialitate de 15 euro pentru fiecare an pe care l-au petrecut in retea. Cu ajutorul acestui bonus, se poate opta pentru achizitia unui Smart TV.

Smart TV-ul este din gama 2020 de la Samsung, ce are o diagonala de 108 cm iar pretul lui este de la 0 euro (redus de la 299 euro).

Clientii ce aleg pachetele Orange Love (ce cuprind inclusiv abonamentele de fibra 1000 si Explore) primesc acces pe o perioada de un an la pachetul MAXPAK si inlcusiv la toata gama de canale HBO, HBO2, HBO 3, Cinemax si Cinemax 2 iar online primesc gratuit, tot pe o perioada de un an la serviciul HBO GO.

In concluzie, Orange se lauda ca ofera cu doar 9 euro pe luna teleziviune prin cablu cu 105 canale (24 HD), acces timp de un an la HBO 1,2,3, Cinemax 1,2 si HBO GO si la un internet de mare viteza prin fibra ce poate ajunge la viteze de pana la 940 Mbps.

Orange ofera Smart TV gratuit plus multe alte oferte.
Tot cu ocazia acestor sarbatori, Orange a „umblat” putin si la ofertele pentru mobil. Toti clientii ce isi porteaza numarul la Orange sau migreaza de la PrePay la abonament, se bucura de un bonus ce le dubleaza internetul din abonamentele Fun.

Pentru pachetele 5G, Orange are oferte incepand de la 15 euro plus nenumarate oferte la telefoanele 5G. Totusi, chiar daca vin cu oferte, acoperirea retelei 5G Orange este disponibila doar in Bucuresti, urmand, cel mai probabil, sa fie extinsa in curand in toata tara.

Voi ati folosit serviciile Orange? Ce parere aveti despre aceste oferte si despre serviciile fixe/mobile Orange? Nu ezitati sa va postati parerea in sectiunea dedicata de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII