Pretul fericirii revine la Kanal D
Postul de televiziune Kanal D vine cu schimbari importante de grila incepand cu saptamana viitoare. In acest material vom detalia aceste schimbari. Din 27 martie, Kanal D va difuza serialul Totul pentru familia mea doar in zilele de luni si marti, de la ora 20. Pana acum, serialul turcesc era difuzat de luni pana joi, de la ora 20. Totul pentru familia mea spune povestea unor tineri care trec prin diferite intamplari in incercarea lor de a duce o viata linistita, fara parintii lor.

A doua schimbare majora a grilei postului Kanal D vizeaza difuzarea serialului turcesc Destainuiri care va fi difuzat de saptamana viitoare in zilele de luni si marti, de la ora 22:30. Serialul Destainuiri era difuzat de Kanal D in zilele de vineri si sambata, de la ora 20.

In prima faza, Kanal D a difuzat serialul Destainuiri cu dublaj, acesta fiind primul serial turcesc dublat in limba romana. Insa, dublarea episoadelor nu a adus succesul asteptat postului, ba din contra acestia au primit plangeri din partea telespectatorilor pe pagina de Facebook in privinta dublajului si ca ar fi mai bine ca episoadele sa fie subtitrate.

Kanal D si-a ascultat telespectatorii si au inceput sa difuzeze episoadele cu subtitrare insa se pare ca nici asa serialul Destainuiri nu are un mare succes. Destainuiri este facut dupa intamplari adevarate povestite de pacientii unei doctore psihiatru, chiar in cabinet.

Pretul fericirii revine la Kanal D

Din 29 martie, Kanal D va continua difuzarea serialului turcesc Pretul fericirii / Yasak Elma (2018). Pretul fericirii va fi difuzat in zilele de miercuri, joi, vineri si sambata, de la ora 20. Kanal D va continua sa difuzeze Pretul fericirii de unde l-au lasat in 2020, adica de la sezonul 4.

Fanii serialulu se vor reintalni cu familia Argun, mai precis cu Yildiz (Eda Ece), Halit Argun (Talat Bulut) si restul familiei Argun. Sezonul 4 va aduce noi intrigi intre Yildiz Sahika (Nesrin Cavadzade), Ender (Sevval Sam) si Halit.

Ultimul episod al sezonului 3 a fost difuzat de Kanal D in toamna anului 2020. Pretul fericirii are pana in acest moment 6 sezoane cu un total de 169 de episoade, durata fiecarui episod este de doua ore fara reclame iar pe IMDb a obtinut nota 5,7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.