Orange TV Go disponibil pentru Smart TV cu Android
Orange Romania a lansat luna aceasta aplicatia Orange TV Go pentru televizoarele Smart cu Android TV. Pentru inceput aceasta aplicatie este compatibila cu 4 marci de televizoare Philips, Sony, Samsung (sistem de operare Tize) si TCL.

Pentru a beneficia de aceasta aplicatie televizoarele trebuiesc conectate la internet iar aplicatia se poate instala din Google Play sau Samsung Apps direct pe TV. Autentificarea se face prin SMS direct in aplicatia descarcata pe Smart TV sau prin scanarea codului QR afisat pe TV cu ajutorul aplicatiei Orange TV Go pentru telefon si tableta.

Acum putem urmari canalul preferat sau filmul direct pe TV-ul Smart. De aceasta aplicatie pot beneficia clientii orange care sunt abonati la unul din serviciile Orange: telefonie mobila, internet, televiziune prin cablu sau televiziune prin  satelit. Clientii cu abonamente mai mici de 11 euro, Orange Me (mobil) sau Orange Net vor beneficia de 26 de canale romanesti in aplicatia Orange TV Go iar clientii cu abonamente mai mari de 11 euro Orange Me (mobil) sau orice abonament Orange Pro vor avea in plus serviciul Movie Go Unlimited inclus.

Clienti care au serviciul Orange cablu pot avea acces la posturile TV prin aplicatia Orange TV Go pe Smart TV in functie de abonamentul dorit:
-cu abonamentul Entry (8 euro) ai acces la 28 de canale din aplicatia Orange Go Smart TV. -cu abonamentul Explore (10 euro) ai acces la 56 de canale din aplicatia Orange Go Smart TV;
-cu abonamentul Global (12 euro) ai acces la 78 de canale din aplicatia Orange TV Go Smart TV

Abonatii care au cablu de la Orange vor avea de asemenea acces la Movie Go Unlimited. Abonatii care au serviciul DTH de la Orange pot beneficia de canale aflate in aplicatia Orange Go Smart TV in functie de abonamentul achizitionat:
-Local HD (28 lei/6 Euro): ai acces la 32 de canale din aplicatia Orange TV Go Smart TV;
-World HD (38 lei/8 Euro): ai acces la 69 canale din aplicatia Orange TV Go Smart TV;
-Familia HD (47/10 Euro): ai acces la 97 canale din aplicatia Orange TV Go Smart TV;

Toate televizoarele Samsung aflate in oferta Orange sunt compatibile cu aplicatia Orange TV Go Smart TV.
Orange TV Go disponibil pentru Smart TV cu Android

Autentificarea prin SMS se face urmand aceste instructiuni: introducem numarul de telefon Orange, solicitam codul de validare si il introducem in caseta de pe ecranul TV-ului. Autentificarea prin codul QR se face dupa cum urmeaza: pe ecranul Smart TV-ului se va afisa un cod QR, ne autentificam in aplicatia Orange TV Go de pe mobil, accesam meniul principal – Setari – Conecteaza TV prin codul QR si scanam acel cod cu ajutorul telefonului. Dupa asocierea userului in aplicatia Orange TV Go pentru Smart TV va uram vizionare placuta!

Sectiunile aflate in aplicatia Orange TV Go pe Smart TV sunt:
-Lista canale;
-Ghid TV;
-Emisiuni difuzate;
-Inregistrari (daca dorim inregistrarea emisiunilor, nu toate posturile au aceasta functie de inregistrare – se pot inregistra doar de pe 28 de posturi TV aflate in aplicatie); Inregistrarile emisiunilor nu ocupa spatiul TV-ului ci sunt stocate pe un server; Se pot inregistra maxim 100 de ore; Inregistrarile sunt disponibile pe server de la 7 zile pana la 60 de zile;
-Movie Go Unlimited (aici ai acces la filme si seriale);
-Continutul meu ( aici poti face mai multe setari: lista canale favorite + alte setari);

Orange TV Go disponibil pentru Smart TV cu Android

In aplicatia Orange TV GO Smart este disponibila si functia Reporneste.
Deconectarea TV-ului din aplicatie se face in felul urmator: Setari – Dispozitive conectate, selectam modelul apoi apasam pe Desperecheaza dispozitivul.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII