Orasul ne apartine – serial HBO Max
Postul de televiziune HBO si platforma de streaming HBO Max difuzeaza unul dintre cele mai interesante seriale realizate dupa intamplari adevarate. Miniserialul pe care il vom detalia in acest material se numeste We Own This City / Orasul ne apartine (2022).

Serialul Orasul ne apartine este difuzat in fiecare marti, de la ora 20, pe HBO (in fiecare saptamana cate un episod). Pe platforma HBO Max, serialul a intrat pe 25 aprilie.

Orasul ne apartine relateaza povestea unui grup infractional creat din politisti care ingrozeau un oras intreg. In anul 2015, un cetatean de culoare moare in circumstante suspecte in timp ce acesta se afla in custodia politiei din Baltimore.

Cazul apare in presa si astfel izbucnesc revolte ale cetatenilor pentru a se face dreptate in acest caz. In timpul cercetarilor despre aceasta omucidere, anchetatorii vor descoperi fapte ingrozitoare facute de 9 politisti ai diviziei speciale de localizare a armelor din cadrul departamentului de politie a orasului Baltimore.

Timp de trei ani cei 9 politisti care aveau rolul de a scadea criminalitatea in acest oras faceau ilegalitati care terorizau orasul. Cei 9 politisti vor comite jafuri, fac perchezitii neintemeiate si plaseaza probe false.

De la infiintarea acestei divizii speciale care avea rolul de a stopa criminalitatea in orasul Baltimore s-a comis cel mai mare numar de crime din ultimile doua decenii, nu mai putin de 342 de crime intr-un an.

Divizia era condusa de sergentul Wayne Jenkins (Jon Bernthal, actorul a mai jucat in The Walking Dead). Alaturi de Jon Bernthal ii vom mai vedea in acest serial si pe actorii: Gabrielle Carteris (Andrea Smith), care a mai jucat in seriale ca Beverly Hills 90210.

Orasul ne apartine – serial HBO Max

Miniseria Orasul ne apartine este facuta dupa cartea jurnalistului Justin Fenton si este regizata de Marcus Green. Serialul are 6 episoade, fiecare episod avand durata medie de 52 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,5.

Posturile HBO si platforma de streaming HBO Max apartin companiei Warner Bros Discovery. Platforma HBO Max este oferita gratuit tuturor abonatilor firmelor de cablu care se aboneaza la pachetul Maxpak sau la extraoptiunea HBO. Compania Warner Bros Discovery detine in Romania canale TV printre care canale de filme, documentare si sport.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.