Capitanul Marleau – sezonul 3 DIVA
Postul de televiziune Diva a anuntat printr-un comunicat remis catre media-max.ro ca va difuza sezonul 3 al serialului Capitaine Marleau / Capitanul Marleau (2019), din 4 iulie 2022. Serialul va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 19.

Capitanul Marleau (Corinne Masiero) este un detectiv inedit. Poarta o palarie in stilul celebrului detectiv Sherlock Holmes, o infatisare neobisnuita, cu un umor neobisnuit. Detectivul Marleau se identifica cu fiecare caz pe care il investigheaza.

In sezonul 3 al serialului, Capitanul Marleau va avea parte de cazuri de crima in cele mai ciudate locuri cum ar fi: studiouri de radio, un parc de distractii, sau chiar in intimitatea unui artist celebru. Marleau reuseste sa rezolve cazurile datorita personalitatii, intuitiei si nonconformismului ei, dar si cu ajutorul echipei de criminalisti alesi pentru a se potrivi cu stilul ei.

In sezonul 3 il vom vedea pe actorul David Suchet (Poirot). Sezonul 3 are 8 episoade, fiecare episod are durata medie de o ora si 30 de minute. Serialul are un total de 5 sezoane iar pe IMDb a obtinut nota 6,9.

Capitanul Marleau – sezonul 3 DIVA

Pe 27 iulie, postul de televiziune Diva va relua difuzarea unui alt serial de investigatii. Serialul se numeste HPI – Haut Potentiel Intellectuel / Morgane, geniul investigatiilor (2021). Acest serial a mai fost difuzat de Diva in septembrie 2021.

Morgane Alvaro (Audrey Fleurot) va colabora in rezolvarea unor cazuri de crima cu capitanul Adam Karadec (Mehdi Nebbou). Alvaro incepe sa lucreze la investigarea unor cazuri de crima dupa ce, intr-o seara in timp ce muncea ca femeie de serviciu intr-o sectie de politie, ea rezolva pe o tabla un caz de crima lasat nerezolvat de catre politistii sectiei.

Morgane are IQ-ul extrem de ridicat insa acest lucru nu a ajutat-o prea mult in viata. Ea are un aspect extravagant si este lipsita de diplomatie.

Serialul Morgane, geniul investigatiilor este realizat de Stephane Carrie, Alice Chegaray-Breugnot si Nicolas Jean. Serialul are 2 sezoane cu un total de 21 de episoade. Diva redifuzeaza primul sezon care are 8 episoade, pe IMDb a obtinut nota 7,2.

Diva difuzeaza filme si seriale si se afla in pachetele de baza ale celor mai importanti operatori de cablu, iptv si dth de la noi din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.