Orizontul Rosu / Sky Rojo – sezonul 2
Orizontul Rosu / Sky Rojo este unul dintre cele mai vizionate seriale in Romania pe Netflix la momentul actual iar acest lucru este vizibil si in reinnoirea rapida a serialului pentru al doilea sezon.

Serialul a fost lansat in Romania pe 19 martie 2021 iar primul sezon are 8 episoade. Pe IMDB a obtinut nota 6.5 din 4212 recenzii.

Netflix a confirmat reinnoirea serialului cu sezonul 2, care va avea, de asemenea, 8 episoade. Orizontul Rosu este realizat de producatorii cunoscutului serial Fabrica de bani (care va avea ultimul sezon – 5 – lansat in august 2021). Desi nu se apropie de serialul Fabrica de bani, Orizontul Rosu a fost vizionat de foarte multi abonati Netflix.

Cand vom putea vedea sezonul 2 al serialului Orizontul Rosu / Sky Rojo?
Netflix a confirmat adaugarea celui de-al doilea sezon pe 23 iulie 2021.

Reamintim ca Netflix a lansat si un documentar despre realizarea serialului Fabrica de bani numit Fabrica de bani: Fenomenul (Money Heist – The Phenomenon – 2020). Documentarul arata cum a reusit serialul sa atraga asa de multi fani la nivel international.

Unul dintre protagonistii serialului Orizontul Rosu este Miguel Ángel Silvestre, pe care il puteti recunoaste din serialul de succes Sense8 (difuzat in perioada 2015 – 2018), disponibil pe Netflix. In Orizontul Rosu joaca rolul lui Moisés, unul dintre pestii prostituatelor Gina, Wendy si Coral. Actorul va avea un rol si in unul dintre episoadele sezonului 5, in Fabrica de bani.

Orizontul Rosu / Sky Rojo – sezonul 2

Atentie! Daca nu doriti sa aflati ce s-a intamplat la finalul primului sezon al serialului Orizontul Rosu, nu cititi mai departe!

In ultimul episod, Coral, Gina si Wendy au construit un plan demn de desenele animate. Cele trei urmau sa se desparta, Wendy si Gina luau motocicletele si Wendy lua masina. Atunci cand se departeau, Wendy si Gina isi porneau telefoanele pentru a-l atrage pe Romero si pe oamenii lui in zona in care se aflau, pentru a-i face sa cada intr-o groapa acoperita cu o prelata. In timp ce Moises si Christian erau blocati, Wendy urma sa se strecoare in club pentru a fura banii. Desi era un plan realizat la bautura, parea sa functioneze pana intr-un anumit punct. Modul de desfasurare al acestui plan si finalul se pot viziona in cadrul ultimului episod difuzat de Netflix.

Update 13.08.2021: Orizontul Rosu / Sky Rojo – sezonul 3 Netflix
Netflix a confirmat reinnoirea serialului Orizontul Rosu cu sezonul 3, urmand ca noile episoade sa fie lansate in 2022;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU