Ostatici in subteran – serial danez Focus Sat TV HD
Postul de televiziune Focus Sat TV HD va difuza din 14 aprilie un serial danez de exceptie. Serialul se numeste Gidseltagningen / Ostatici in subteran (2017) si va fi difuzat din 14 aprilie, in fiecare luni si joi, de la ora 21, cate 2 episoade.

Serialul Ostatici in subteran este un thriller ce va tine telespectatorii in suspans pe tot parcursul episoadelor. Ostatici in subteran prezinta aventurile prin care trece divizia antitero de politie (Terror Task Force), condusa de Philip Norgaard (Johannes Lassen).

In primul sezon, divizia antitero se va confruntra cu o luare de ostatici la metrou. Un grup de necunoscuti ia ostatici 15 persoane si ameninta ca daca nu le sunt respectate cerintele,  vor omora ostaticii rand pe rand. Politicienii danezi se cearta intre ei daca sa negocieze cu teroristii sau nu, presa incearca sa afle numele prizonierilor pentru a afla date despre ei iar ostaticii incearca disperati sa negocieze cu teroristii.

Toata aceasta tensiune care cuprinde intreaga Danemarca va dura o saptamana. Sezonul doi al serialului Ostatici in subteran va incepe din 28 aprilie si este la fel de captivant ca primul sezon. Dupa modul in care se termina primul sezon, sefii comandantului Philip Norgaard hotarasc sa il schimbe pe acesta de la conducerea diviziei antitero.

In al doilea sezon, Philip se va ocupa de un caz de disparitie a unei fete intoarse din Siria. Tanara a militat impotriva terorismului si pentru acest fapt, pentru capturarea ei, se ofera o recompensa. Investigarea acestui caz de disparitie il va duce pe comandant la bordul unui feribot spre Suedia.

Trei teroristi iau ostatici pasagerii acelui feribot, inclusiv pe Philip. Teroristii cer o suma de bani pentru eliberarea pasagerilor insa, din cauza unei crize politice internationale, acestia nu sunt luati in seama de nimeni, asa ca pasagerii, alaturi de Philip, trebuie sa se descurce singuri.

Ostatici in subteran – serial danez Focus Sat TV HD

Serialul Ostatici in subteran are 2 sezoane cu un total de 16 episoade, fiecare episod are durata medie de 44 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 7,2. Acest serial a fost filmat in Copenhaga, Danemarca.

Postul de televiziune Focus Sat TV HD apartine companiei Canal+ si se receptioneaza exclusiv in grilele de baza ale DTH-ului Focus Sat si in aplicatia Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.