Aplicatia Digi Online nu functioneaza pe Windows 10
Aplicatia Digi Online din Windows Store pe Windows 10 nu functioneaza de cateva luni bune, in prezent avand posibilitatea sa folosim acest serviciu doar prin varianta web (in navigator).

Daca am instalat aplicatia Digi Online pe Windows 10, e bine de stiut ca nu va functiona indiferent cate sesizari vom face la Digi, aplicatia este nefunctionala de cateva luni iar conform reprezentantilor relatii cu clientii Digi, va fi eliminata din Microsoft Store. Tot ei specifica faptul ca in viitor vom putea folosi aceasta aplicatie insa fara sa se cunoasca un termen estimativ.

Daca suntem deja conectati in aplicatie de mai mult timp si incercam sa redam un canal TV live, vom avea mesajul de eroare „Unable to play media” in partea de jos a aplicatiei, indiferent de programul selectat.

Sectiunea Emisiuni este de asemenea nefunctionala, avand aceasta eroare: „Eroare la comunicarea cu serverul, cod VS„.
In sectiunea Stiri, ultimele stiri publicate sunt din ianuarie 2019, semn clar ca aplicatia nu a mai fost actualizata si s-a abandonat dezvoltarea acesteia. Probabil la prima problema de nefunctionare de acum 3 luni, nu s-a mai oferit suport pentru a se gasi o solutie.

In unele cazuri, probleme apar inca de la autentificare, fara sa reusim sa ne logam in aplicatie.

Partea buna este ca varianta web si aplicatia de mobil functioneaza fara probleme, ultimul update fiind facut acum aproximativ o luna, update in urma caruia a fost implementata din nou sectiunea Digi Play, sectiune in care sunt disponibile cateva filme dupa ce au fost difuzate pe Film Now.

Sectiunea Digi Play este dedicata abonatilor Digi care au activata extraoptiunea Film Now. Odata cu acelasi update au fost adaugate cateva optiuni noi de aspect/modul fullscreen.

Desi atat varianta web cat si varianta de mobil functioneaza foarte bine, asteptam implementarea unei variante functionale inclusiv pe Microsoft Store, o varianta la care ne-am putea astepta sa functioneze mai bine decat platforma web.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

27 COMENTARII

 1. windowsreport.com/digi-online-windows-8-rcs-rds/ folosesc varianta desktop playstore desi nu se mai gaseste la cautare aplicatia de cand a trecut la noul site digi.ro si nu rcs-rds.ro ……….vad aici ca daonload acest driver si link de la siteul de mai sus sau direct la driverfix.com/includes/route.php?tracking=GUDF&exec=run&banner=top_EN&adgroup=https://windowsreport.com/digi-online-windows-8-rcs-rds/ ………..sper sa rezolve … revin dupa instalare driver……….logare uzer parola + administrae logari pe siteul digi.ro+firewal acept……… paralel mai exist aplicati in afra playstore ptr windows dar netestate……..nu am incarcat eu acel driver si nu raspund de consecinte , dar sper sa rezolve… doar gasit site la cautare google windowsreport.com/digi-online-windows-8-rcs-rds/ ………..

  • Daca ne referim la „average Joe” atunci da, pierde teren, insa Microsoft nu face profit de pe urma utilizatorilor normali (care oricum nu cumpara Windows) ci de pe urma firmelor care sunt obligate sa cumpere licenta pentru Windows, Office, etc.
   In schimb pentru Android nu ai nevoie de licenta, indiferent cine esti.
   Sunt 2 platforme total diferite.

   • Păi si firmele au trecut pe tablete. Vorbeam cu un amic care lucrez în Altex… n-a mai vândut de peste o lună o licență de windows..iar vânzările de laptop În afară de cele slabe lumea nu se duce buluc sa cumpere modelele scumpe.

    • Nu stiu la ce firme te referi insa in multe domenii nu poti trece pe tablete. Toti IT-istii, call centerele plus alte domenii nu pot trece pe tablete. Altex nu vinde licente deoarece, repet, nu vine nimeni sa le cumpere, tu ca persoana fizica nu ai de ce sa cumperi Windows cu licenta. Licentele sunt cumparate de firme care nu au de ales sau de cei care le cumpara la pachet cu laptop/PC deoarece nu stiu sa-si instaleze Windowsul.
     Insa Microsoft niciodata nu s-a bazat pe persoanele fizice sa le cumpere produsele, tocmai de aceea permit utilizarea gratuita.
     Utilizatorii normali pot folosi fara probleme un telefon sau o tableta si atat, fara sa aiba nevoie de laptop/PC, insa cei avansati nu pot face asta.

     • De când și pana unde Windows este fără licență pentru persoanele fizice? Crezi ce scrii? Adevăratele licențe sunt alea la vreo 500lei. Mizeriile alea la 50 lei de pe net sunt egale cu zero la un control…fie ca esti pf sau pj

     • Eu cred ce scriu, mai citeste o data daca nu e clar.
      Am scris asta: „tu ca persoana fizica nu ai de ce sa cumperi Windows cu licenta.” Mai departe e treaba ta ce intelegi.
      Apropos, tu ai cumparat vreodata licenta Windows pentru tine? Si daca da, de ce?

     • Ca nu se aplica legea cu controalele SI la persoanele fizice probabil ca este pierdere de timp si resurse mari financiare cu controalele din partea BSI-ului

     • La DIGI dacă te duci în agenție sa semnezi contract nou te pune sa semnezi pe tableta contractul respectiv

     • Te pune sa semnezi dar agentul isi face treaba tot cu PC-ul.
      Si agentii de teren, instalatorii, tehnicienii au primit tablete si isi desfasoara activitatea cu ele.

  • Cred ca se referea la faptul ca windowsul functioneaza si fara licenta, nu ca nu trebuie sa cumpere.
   Si faptul ca functioneaza si fara licenta, ii face pe utilizatorii standard sa nu mai cumpere licente. De asta nu a mai mers nimeni la altex sa-si cumpere licenta.
   Cat despre partea legata de companii, Microsoft tot de acolo isi scoate „grosul”.

   • In afară nu gasesti unitate PC fara licență de Windows. La noi este ceva „normal” ca persoanele fizice sa nu-si cumpere licenta activand-o cu fake-uri electronice sau kms

    • In urmă cu un an, se zvonea ca o sa apara un Windows gratuit cu functii limitate… care sa tina piept Androidului deja gratuit. Intarzie treaba asta

    • Cine a zis ca este normal? Cine a pomenit de fakeuri sau kms? De unde si pana unde ai tras concluzia asta?
     Utilizatorul isi descarca windowsul de pe siteul microsoft si nu-l activeaza. E ilegal dar nu e nimic fake sau kms aici.

     • Daca nu se fac controale cu licenta la persoanele fizice asta nu inseamna ca „n-ai de ce sa cumperi licenta”

     • Am zis eu ca nu ai de ce sa cumperi licenta? Ti-am spus de ce nu mai vine lumea sa cumpere de la altex.
      Bineinteles ca fiecare soft ce nu este gratuit, trebuie licentiat.