OZN – Conspiratie sau adevar? – premiera History Channel
In acest material vom face cateva recomandari ale unor documentare ce vor fi difuzate in luna ianuarie 2022 pe postul History Channel.

Cum explici asta? – sezonul 2 – din 5 ianuarie, in fiecare miercuri, de la ora 21. In aceasta serie de documentare, in fiecare episod se vor investiga dovezile gasite despre o serie de fenomene inexplicabile cum ar fi: Bigfoot, OZN-uri, sunete apocaliptice, mutanti din adancuri sau simplele conspiratii. Dovezile despre asemenea fenomene inexplicabile se gasesc peste tot insa veridicitatea dovezilor lasa de dorit.

In emisiunea Cum explici asta?, jurnalistul Tony Harris va porni in cautarea raspunsurilor, examinand cu atentie fiecare detaliu, se cauta sursa care de multe ori este anonima, se demasca falsurile si se scot la lumina dovezile credibile.

Sezonul 2 al documentarului Cum explici asta? contine 20 de episoade, fiecare episod avand durata de 30 de minute.

Iarna Misterelor – din 11 ianuarie – de la ora 21, in zilele de marti si miercuri. In aceasta serie de documentare vor fi dezvaluite marile mistere ale lumii: de la secretele antice ale primei civilizatii pana la relatarile moderne si tulburatoare despre decadere si dezastre.

In aceasta serie de documentare vom incerca sa aflam raspunsul la intrebarea Oare formele de viata inteligenta din spatiul cosmic au vizitat Pamantul cu mii de ani in urma? Iata cateva episoade ce vor fi difuzate de History Channel:

  • Extraterestri Antici cu Giorgio Tsoukalos
  • Vom patrunde in lumea celor mai fascinante, ciudate si inexplicabile mistere din lume alaturi de William Shatner in Inexplicabil
  • Vom cauta indicii lasate in urma de cavalerii templieri si azteci pentru a descoperi Orase Subterane

Blestemul insulei Oak – sezonul 9 – din 11 ianuarie, de la ora 22, in fiecare zi de marti. Rick si Mary, alaturi de echipa, se intorc pe insula Oak cu mai multa determinare, resurse si tehnologie pentru a rezolva misterul comorii vechi de peste 226 de ani.

Sezonul trecut s-au facut teste seismice care au scos la iveala o posibila nava scufundata si ingropata intr-o mlastina de forma triunghiului. Legenda despre comoara de pe insula Oak dateaza din 1700 cand au fost observate luminic ciudate iar cei trimisi sa investigheze nu s-au mai intors. Cativa copii care au plecat pe insula cu barca au descoperit o groapa ciudata. Aceasta descoperire a copiilor a dat nastere la vanatoarea care continua si astazi.

Sezonul 9 al seriei documentare are 22 de episoade, fiecare episod avand durata de 60 de minute.

OZN – Conspiratie sau adevar? – premiera History Channel

OZN – Conspiratie sau adevar? – din 18 ianuarie, in fiecare marti, de la ora 23. Actorul Craig Charles si astrofizicianul Sarah Cruddas examineaza dovezile unora dintre cele mai uimitoare intalniri cu OZN-uri, incercand sa separe adevarul cu ajutorul stiintei. Cei 2 vor analiza incidente OZN care au fost scrise in presa, pun sub lupa dovezile existente si determina daca exista o explicatie stiintifica pentru acestea sau daca sunt fenomene extraterestre.

Iata cateva cazuri OZN investigate de cei 2:

  • in anul 2004, Pentagonul a filmat pe coasta Californiei un fenomen OZN
  • incidentul OZN din 1980 din padurea Rendlesham in care membri Fortelor Aeriene Americane ce au fost gazduiti intr-o baza militara britanica spun ca au vazut o nava extraterestra

Gazdele serialului vor consulta documente istorice, stau de vorba cu martori oculari si fosti militari. Craig si Sarah vor incerca sa raspunda la intrebarea Suntem singuri in Univers?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.