Pachete Play TV si Play TV Extra Focus Sat online
Focus Sat lanseaza doua noi pachete pentru aplicatia online Focus Sat, extraoptiunile se numesc Play TV si Play TV Extra, sunt exclusiv online si vom avea acces la canalele disponibile in aplicatie, dupa cum vom detalia mai jos. Noile optiuni sunt valabile pentru persoanele interesate de acest serviciu care nu sunt deja abonati la televiziunea prin satelit Focus Sat.

Play TV (32 RON pe luna)
-61 programe TV
-maxim 2 dispozitive utilizate simultan
-continut exclusiv National Geographic+
-functie restart and replay disponibila pe 31 de canale TV

Play TV Extra (63 RON pe luna)
-100 programe TV
-maxim 3 dispozitive utilizate simultan
-continut exclusiv National Geographic+
-functie restart and replay disponibila pe 50 de canale TV
-functie inregistrare – 250 de ore

Aplicatia online Focus Sat se poate utiliza pe smartphone-uri sau tablete cu Android/iOS, Smart TV-uri sau pe PC-uri in varianta web. Pe aceasta aplicatie avem si functii de inregistrare a continutului (doar cu Play TV Extra) si de restart/replay. Abonamentul contractat nu presupune o perioada contractuala.
Plata acestui serviciu Focus Sat poate fi efectuata prin direct debit sau card bancar.

Utilizare televiziune online Focus Sat 

Daca nu suntem abonati Focus Sat, pentru a utiliza acest serviciu trebuie sa descarcam aplicatia de mobil, aplicatia pe smart TV sau sa accesam livetv.focussat.ro. Ulterior, trebuie sa activam serviciul Focus Sat online alegand unul dintre pachetele dorite.

Pentru a avea acces la acest serviciu online, trebuie sa utilizam un smartcard Focus Sat care va fi livrat prin curier (costul transportului este 19 lei). Dupa ce am intrat in posesia smartcardului, vom putea activa aplicatia online pentru a viziona televiziune live. Seria smartcardului detinut deja de abonatii DTH Focus Sat nu poate fi folosit pentru activarea unui pachet Play TV.

Voi ce parere aveti despre noile optiuni Play TV si Play TV Extra, inclusiv costurile acestora?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII