DIVA difuzeaza filme cu Julia Roberts
Postul de televiziune Diva dedica serile de vineri din luna noiembrie actritei Julia Roberts. Astfel, in fiecare seara de vineri, de la ora 22, fanii actritei Julia Roberts pot urmari unele dintre cele mai interesante si captivante filme in care a jucat.

Duplicity / Duplicitate (2019) – 11 noiembrie, ora 22. Claire (Julia Roberts) si Ray (Clive Owen) sunt doi fosti spioni care se cunosc. Claire si Ray au renuntat la lumea spionajului si s-au angajat la doua multinationale rivale in sistemul securitatii.

Una dintre cele doua multinationale va scoate pe piata un produs care ii va aduce profituri mari. Cei doi fosti spioni au misiunea sa apere acest produs. Claire si Ray au un plan ce poate sa le aduca multi bani: cei doi vor sa isi pacaleasca angajatorii si sa fure formula produsului, sa il vanda pe piata neagra iar banii obtinuti din vanzarea produsului sa ii pastreze.

Pentru a duce acest plan la bun sfarsit, cei doi trebuie sa fie siguri ca pot avea incredere unu in celalalt. Filmul Duplicitate are durata de doua ore si 5 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,1.

Mona Lisa Smile / Zambetul Mona Lisei (2003) – 18 noiembrie, ora 22. Actiunea filmului Zambetul Mona Lisei se petrece in 1953 atunci cand societatea avea o gandire sub cea de acum.

In acele vremuri, femeia era considerata incapabila sa se descurce singura iar barbatul era considerat singurul sprijin pentru o femeie. Katherine Watson (Julia Robert) este o profesoara de istoria artei. Watson se angajaza la cea mai prestigioasa facultate din Noua Anglie. Katherine preda la o clasa compusa din cele mai inteligente fete din tara. Profitand de acest lucru, profesoara incearca sa le insufle elevelor sale o gandire total schimbata fata de gandirea acelor vremuri.

DIVA difuzeaza filme cu Julia Roberts

Ea le spune elevelor sale ca pot sa isi croiasca propriul drum in societate fara sprijunul barbatilor, ca pot studia si pot profesa in diferite domenii care le pot aduce bani, bani cu care ele pot sa isi obtina independenta fata de barbati. Aceste idei pe care profesoara le insufla elevelor sale a dus la un conflict intre ea, institutia la care lucra si societatea acelor vremuri. Filmul Zambetul Mona Lisei are durata de o ora si 57 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Hook (1991) – 25 noiembrie, ora 22. In acest film, Peter Pan (Robin Williams) a crescut, s-a casatorit, are o familie, o sotie si copii. Peter Pan este un avocat foarte cunoscut, el nu mai are timp de copiii lui pana in clipa in care capitanul Hook (Dustin Hoffman) ii rapeste copii. Pe actrita Julia Roberts o vom vedea in rolul lui Tinkerbell.
Filmul Hook are durata de doua ore si 22 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,8.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.