Pana la ultima picatura – telenovela noua Pro 2
Pro 2 pregateste difuzarea unei noi telenovele spaniole marca Telemundo si anume Pana la ultima picatura (Sangre de mi tierra – 2017).

Rezumat telenovela Pana la ultima picatura
Crisanto Castañeda si Natalia Martínez de Montiel sunt oameni dedicati viilor si productiei de vin. Pentru acestia, cultivarea, recoltarea si transformarea mustului in vin nu reprezinta doar o ocupatie ci un stil de viata, o pasiune. Serialul arata povestea celor doua familii (Montiel si Castañeda), aventurile acestora si cele doua lucruri care le leaga, viata si vinul.

In distributia serialului vom vedea actori precum Ana Belena (My Boyfriend’s Meds – 2020), Lambda García (El Señor de los Cielos – 2013, La Reina Soy Yo – 2019), Santiago Ramundo (Iisus din Nazaret – 2019), Antonio de la Vega (Minciuna – 1998, Labirintul pasiunii – 1999), Carolina Gómez (Vaduva mafiei – 2004), Miguel de Miguel (La Reina del Sur – 2011), Héctor Medi (Viva – 2015), Gabriel Rossi (Tierra de Reyes – 2014), Estefany Oliveira (Fearless Heart – 2012, Pasión Prohibida – 2013) si altii.

Cate episoade are telenovela Pana la ultima picatura?
In tara de origine au fost difuzate 59 de episoade in 2017 si 2018 insa in Romania e posibil ca numarul episoadelor sa fie mai mare, avand in vedere reclamele incluse in fiecare episod.

Pana la ultima picatura – telenovela noua Pro 2
Pro 2 va difuza Pana la ultima picatura din 30 mai 2021, de la ora 18:00. Pe IMDB exista doar 26 de recenzii rezultand nota 7.5. Pana la ultima picatura va fi difuzata in premiera in Romania.

Postul de televiziune va incepe curand difuzarea unei alte telenovele, Imperio de mentiras (2020), despre care vom reveni cu un articol separat.

Reamintim ca Pro 2 si-a nemultumit o parte semnificativa de telespectatori prin scoaterea serialului Tanar si nelinistit din grila de programe, maine fiind difuzat ultimul episod. Multi telespectatori si-au exprimat nemultumirea privind aceasta decizie prin mesaje trimise catre media-max.ro. Serialul soap opera va fi inlocuit de Pro 2 cu serialul turcesc Dulce – Amarui.

Va puteti lasa parerea despre serialul Pana la ultima picatura in sectiunea de comentarii de mai jos.

Update 11.10.2022: Telenovela Pana la ultima picatura va fi difuzata de Acasa Gold din 30 noiembrie 2022, de la 17:45 (in primele 4 zile) iar ulterior de la ora 18:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII

    • Daca citeati materialul aflati ca aceasta telenovela are 59 de episoade insa la noi nr de episoade este posibil sa fie mai mare pentru ca episoadele sunt scurtate de obicei.

  1. E super tare serialul sangre de mi terra a bia astept sa-l vad dar a-și vrea sa se difuzeze si la reina del sur si el señor de los cielos