Oferta extraoptiuni TV gratuite RCS – RDS – 2 LUUUNI
Digi (RCS – RDS) lanseaza din nou o oferta prin care abonatii pot beneficia de doua luni gratuite la una dintre extraoptiunile TV HBO sau Maxpack. Numele campaniei este 2 LUUUNI.

Oferta este valabila atat pentru abonatii existenti Digi care activeaza extraoptiunea HBO sau Maxpack cat si pentru clientii noi care opteaza pentru una din extraoptiunile mentionate, pe langa serviciul de baza de televiziune. Promotia se aplica atat pentru serviciul de televiziune prin cablu cat si pentru DTH (televiziune prin satelit).

Abonatii existenti care activeaza extraoptiunea HBO sau Maxpack nu vor avea perioada contractuala prelungita pentru extraoptiunea respectiva si nici pentru abonamentul de baza. Desi nu avem o confirmare din partea reprezentantilor Digi, cel mai probabil vom beneficia de aceasta oferta daca dezactivam extraoptiunea HBO/Maxpack (daca o avem deja activa) si o activam din nou, cel putin asa s-a procedat in cadrul ultimelor campanii asemanatoare Digi.

Oferta este valabila in perioada 1 – 31 martie 2021 iar gratuitatea se ofera in primele doua luni, ulterior putem dezactiva extraoptiunea. Putem solicita activarea extraoptiunii dorite prin urmatoarele modalitati:

  • online pe site-ul Digi – Contul Meu – ne logam si activam extraoptiunea HBO/Maxpack
  • prin apel telefonic la relatii cu clientii RCS – RDS la numarul 0314004600
  • prezenta intr-un punct comercial Digi

Oferta extraoptiuni TV gratuite RCS – RDS – 2 LUUUNI
Acestea sunt costurile si beneficiile extraoptiunilor HBO si Maxpack:

Televiziune prin cablu (extraoptiunile se activeaza doar avand pachetul Digital)
HBO (13 lei/luna): HBO SD/HD, HBO 2 SD/HD, HBO 3 SD/HD
Maxpack (15 lei/luna): HBO SD/HD, HBO 2 SD/HD, HBO 3 SD/HD, Cinemax SD/HD, Cinemax 2 SD/HD

Televiziune prin satelit (DTH):
HBO (13 lei/luna): HBO, HBO 2, HBO 3
Maxpack (15 lei/luna): HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax

Indiferent ca avem televiziune prin cablu sau prin satelit, HBO GO se ofera inclus in extraoptiunile HBO si Maxpack insa este necesar sa avem si internet fix contractat.
Aceasta oferta a fost confirmata de reprezentantii relatii cu clientii RCS – RDS.

Reamintim ca aceasta oferta a mai fost lansata de Digi anul trecut atat in martie cat si in octombrie, se pare ca operatorul de telecomunicatii incearca sa promoveze cat mai mult aceste extraoptiuni, dar si alte extraoptiuni precum Film Now sau 4k, pentru care a lansat, de asemenea, oferte in anul 2020.

Digi a anuntat recent rezultatele financiare ale anului 2020, inregistrand o crestere a numarului de abonati de televiziune prin cablu si satelit de 12% (aproximativ 600.000 de abonati in plus), 18% la internet fix (aproximativ 700.000 de abonati in plus) si o crestere de 13% in ceea ce priveste abonatii de comunicatii mobile, aproximativ 700.000 de abonati in plus.

Update 20.09.2021: Digi revine cu oferta 2 Luuuni! Ce oferta BU-HU-HUUNA! prin care abonatii care activeaza extraoptiunea Maxpak vor beneficia de doua luni gratuite; Oferta se adreseaza atat abonatilor noi care opteaza pentru televiziune digitala + Maxpak cat si abonatilor existenti care activeaza Maxpak; Oferta este valabila pana pe 3 octombrie 2021;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

27 COMENTARII

  1. Digi revine cu oferta 2 Luuuni! Ce oferta BU-HU-HUUNA! prin care abonatii care activeaza extraoptiunea Maxpak vor beneficia de doua luni gratuite; Oferta se adreseaza atat abonatilor noi care opteaza pentru televiziune digitala + Maxpak cat si abonatilor existenti care activeaza Maxpak; Oferta este valabila pana pe 3 octombrie 2021.

  2. Azi am scos masacrul, îl mai aveam gratis pana la finele lunii. Mi se pare ca în aceste 2 luni posturile astea sunt puse sa dea numai rahaturi de filme și seriale, mai nașpa ca în lunile în care sunt cu bani. Mai au oleacă și o sa dea și bani la abonați ca să fie retransmisi sa se uite cineva la ei :))))

    • Ai să vezi acum cand se scoate nouă factură dacă le plătești sau nu. Anul trecut prin toamna au mai avut o oferta la fel cu 2 luni gratis, m-am abonat la ea și surpriza „15 lei le luna”. Am sunat prin call center, le-am explicat problema și după ceva verificări mi-au făcut storno în factură următoare cu 15 lei. Trebuie să-ți apara in digicare mesaj clar că dacă te abonezi la exrraoptiune ai 2 luni gratis. De black friday am mai prin 50% reducere la filmnow și pornache și aveam mesaj clar în digicare că am reducere 50% un an