Paramount+ o noua platforma online
Compania ViacomCBS anunta lansarea unei platforme de streaming numita Paramount+. Platforma se va lansa pe 4 martie in SUA, America, Latina iar in tarile nordice din 25 martie 2021.

In Canada, Viacom detine deja o platforma de steaming numita CBS All Access insa si aici se va redenumi Paramount Plus din 4 martie. Compania Viacom a spus ca pe data de 24 februarie va dezvalui calendarul de lansare a platformei pe regiuni.

Paramount Plus se lanseaza pe o piata deja aglomerata, unde mai sunt disponibile si alte platforme cum ar fi Netflix, HBO GO, HBO Max, Disney+ si altele. In plus, o parte din productiile studiourilor de filme si seriale Paramount sunt vandute catre platforme ca HBO GO si Netflix.

Viacom a cumparat in 2019 platforma Pluto TV iar numarul de abonati ai acestei platforme s-a triplat. Platforma Paramount+ va oferi abonatilor sai pe langa filme si seriale continut sportiv dar si programe de divertisment si stiri. La data publicarii acestui material, nu se stie daca aceasta platforma de streamig se va lansa si in Romania.

Paramount+ va colabora cu societatile de cablu in tarile unde se va lansa exact cum se intampla in Romania cu platforma HBO GO, care este oferita gratuit de majoritatea furnizorilor de televiziune, daca abonatii acestor societati achizitioneaza pachetul TV HBO sau pachetul Maxpack. De asemenea, Netflix a fost oferit promotional in Romania de Orange si Vodafone, prin diverse oferte.

In tari precum Suedia, Danemarca, Norvegia sau Finlanda, platforma Paramount+ va pune la dispozitia abonatilor sai la inceputul acestui an un continut de peste 6000 de ore. In tarile nordice, utilizatorii vor putea viziona filme precum Gemini Man, Sonic The Hedgehog, dar si show-uri TV precum The Daily Show.

Paramount+ o noua platforma online

Pe platforma Paramount+ se vor gasi episoade ale serialelor difuzate pe posturile TV ale companiei Viacom. Pe scurt, Paramount+  va avea un continut diversificat si de calitate. Ramane sa vedem daca aceasta platforma va fi disponibila si in Romania.

Reamintim ca Viacom a inlocuit in Romania din 12 ianuarie postul Paramount Channel cu un nou post de desene animate numit TeenNick. TeenNick are ca public tinta adolescentii, difuzand seriale cu si despre adolescenti.

Compania Viacom a lansat in Romania nu mai putin de 4 canale TV adresate copiilor de toate varstele: Nickelodeon, Nick Jr., NickToons si TeenNick. In Romania. Viacom mai detine posturi TV precum: Comedy Central sau posturile MTV. Aceste posturi sunt prezente in grilele operatorilor de cablu, DTH si IPTV din tara.

Update 24.02.2021: Paramount Plus a fost prezentat astazi in cadrul evenimentului online pentru investitori transmis astazi de Viacom din studiourile live din Los Angeles. Prin aplicatia Paramount+ vor fi oferite transmisiuni sportive live (aproximativ 1000 de transmisiuni sportive live pe an, din NFL sau cele mai importante competitii de fotbal), stiri si entertainment.

Vom putea vedea peste 2500 de filme iar anul acesta ViacomCBS va lansa 36 serii noi disponibile exclusiv pe Paramount+.

Platforma va fi lansata pe 4 martie 2021.

Update 04.03.2021: Platforma a fost lansata in Canada si in 18 tari din America Latina, pe 25 martie va fi lansata in Tarile Nordice;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Paramount Plus a fost prezentat astazi in cadrul evenimentului online pentru investitori transmis astazi de Viacom din studiourile live din Los Angeles. Prin aplicatia Paramount+ vor fi oferite transmisiuni sportive live (aproximativ 1000 de transmisiuni sportive live pe an, din NFL sau cele mai importante competitii de fotbal), stiri si entertainment. 

    Vom putea vedea peste 2500 de filme iar anul acesta ViacomCBS va lansa 36 serii noi disponibile exclusiv pe Paramount+.

    Platforma va fi lansata pe 4 martie 2021.