Top site-uri gratuite filme si seriale online
In acest articol vom mentiona cateva site-uri legale, care nu incalca drepturile de autor, unde putem viziona gratuit filme si seriale in Romania. Desi majoritatea au reclame, nu suntem nevoiti sa platim pentru a viziona continutul online si pot fi o alternativa gratuita a televiziunilor liniare.

Plex este o platforma de streaming online disponibila in Romania de cativa ani pe care putem viziona filme, seriale, reality show-uri, anime-uri, documentare dar si posturi TV live, de exemplu Euronews.

Continutul Plex este destul de diversificat, pot fi vizionate filme de toate genurile, printre care putem mentiona Robocop, Farscape, Popeye the sailor, Django, The Transporter, Scrooge, The enemy within, Divorce court, Storm boy si multe altele.

Platforma ofera peste 50.000 de titluri on-demand si peste 250 canale TV live.
Plex poate fi accesat atat web (pe PC), pe mobil (Android si iOS), pe TV (Roku, FireTV, Samsung, etc), chiar si pentru console (Playstation si XBox).

Plex are reclame, nu este obligatoriu sa ne logam cu un cont (chiar daca este gratuit sa il configurat) si nu putem folosi extensii pentru blocarea reclamelor.

Pro TV Plus. In ceea ce priveste platformele romanesti pe care se poate viziona continut gratuit, optiunile sunt foarte limitate. Pro TV ofera cateva productii gratuit pe platforma Pro TV Plus insa episoadele/editiile sunt de cele mai multe ori limitate. In plus, platforma este plina de reclame si nu poate fi utilizata cu extensii de blocare a reclamelor.

Top site-uri gratuite filme si seriale online

CrunchyRoll este cea mai mare platforma online care difuzeaza anime-uri si manga, exista continut care se poate viziona gratuit, cu reclame, insa trebuie sa configuram un cont si sa ne logam (nu suntem obligati sa adaugam un card). Continutul functioneaza chiar si cu extensii pentru blocarea reclamelor. Putem utiliza si subtitrari insa doar pentru limba engleza + alte cateva limbi, nu si pentru limba romana.

Cinethronix. Platforma Cinethronix a fost inchisa insa reprezentantii au anuntat ca se va redeschide din 1 februarie 2023. Probabil va fi tot cu plata insa, unele documentare pot fi vizionate pe canalul YouTube Cinethronix, in format fullHD.

Platforma de distributie Cinepub ofera gratuit filme romanesti iar in fiecare seara de joi are loc o premiera saptamanala. Pot fi vizionate lungmetraje, scurtmetraje, documentare, animatii, filme studentesti UNATC sau UBB.

Pe Rakuten TV putem viziona gratuit, cu reclame, filme si documentare insa nu sunt disponibile cu subtitrare in limba romana. Nu trebuie sa avem extensii de blocare reclame.

TV5 Monde Plus ofera posibilitatea de a viziona gratuit, fara cont si fara reclame, productii franceze. O parte din aceste productii sunt disponibile cu subtitrare in limba romana. Daca ne logam in cont, vom putea relua vizionarea de unde am ramas.

In trecut, Netflix avea o sectiune prin care oferea cateva titluri gratuite (atat filme cat si seriale) insa sectiunea respectiva a fost eliminata.
Daca sunteti interesati si de posturi TV gratuite online, puteti gasi o lista extinsa aici.

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla si alte platforme/site-uri unde se poate viziona gratuit filme si seriale. Daca stiti si voi astfel de site-uri, nu ezitati sa lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

13 COMENTARII

    • Acel site scris de tine este un site ilegal din aceasta cauza am moderat comentariul tau. Site-urile scrise in acest material sunt legale si au in spate marci internationale importante. De exeplu TV 5 Europe Plus apartine de postul francez TV5

  1. Cred că ar trebui adăugat în listă și TV5Monde Plus. Nu toate filmele, serialele și emisiunile au subtitrare în limba română, dar merită! Recomand cu încredere!

  2. Plex este gratuit doar pentru o parte din conținut. Exista și opțiunea de cumpărare o singura data pentru 30 de lei, după care probabil ai acces la mai multe filme. Totusi, eu nu găsesc funcția de vizionare a unor canale TV live

    • Unde nu gasesti optiunea Live TV, pe desktop sau pe aplicatie (mobil / TV)? Pe desktop (web) ai optiunea Live TV in dreapta – sus, selectezi Browse channels iar in sectiunea Choose a channel to start watching instantly vezi continutul TV live.