25 RON reducere in Tazz la activarea Orange Yoxo
Orange continua promovarea abonamentului digital Yoxo, reusind sa atraga din ce in ce mai multi clienti, multi utilizatori fiind multumiti de flexibilitatea acestui abonament si de plata datelor mobile consumate.

Operatul lanseaza o noua promotie prin care ofera 25 de lei reducere in aplicatia Tazz by eMag la activarea unui abonament Orange Yoxo. Oferta este valabila pana pe 14 februarie 2021 iar voucherele se pot utiliza pentru orice comanda cu o valoare de minim 30 de lei.

Pe langa aceasta oferta, sunt disponibile in continuare reducerile abonamentelor Yoxo (pana pe 28 februarie), dupa cum urmeaza:

  • 20GB – redus la 19 lei, de la 25 lei
  • 60GB – redus la 29 lei, de la 25 lei
  • 100GB – redus la 39 lei, de la 45 lei

Pe langa abonamentele de baza, la abonamentele Yoxo putem adauga urmatoarele optiuni pentru date mobile, roaming sau minute internationale:

  • optiune 20GB – 5 lei
  • optiune 60GB – 15 lei
  • optiune 100GB – 25 lei
  • optiune apeluri si SMS-uri catre numere cu tarife speciale – 5 euro care pot fi utilizati pentru apelurile / SMS-urile efectuate catre aceste numere
  • 100 minute internationale – 5 lei
  • roaming worldide – 125 lei

25 RON reducere in Tazz la activarea Orange Yoxo

Orange Yoxo este cel mai avantajos abonament digital fara perioada contractuala luand in calcul reducerile disponibile in prezent. Vodafone ofera un serviciu asemanator (Vodafone Flex) insa abonamentele Yoxo sunt mai flexibile si mai ieftine, avand in vedere reducerile existente luna aceasta. Gasesti aici mai multe informatii despre diferentele principale intre Yoxo si Flex.

Tazz by eMag este un serviciu disponibil in orase precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Craiova, Arad, Ploiesti, Brasov, Oradea, Sibiu, Deva, Alba-Iulia, Baia Mare, Braila, Resita, Botosani si altele. Serviciul de livrare este detinut de eMag si permite livrarea produselor eMag, Mega Image sau ale preparatelor din diverse restaurante. Anterior, Tazz by eMag se numea EuCeMananc si a fost redenumit dupa ce eMag a achizitionat pachetul majoritar al companiei.

Orange Smart Tester – Orange Yoxo
Utilizatorii interesati sa testeze abonamentul Orange Yoxo se pot inscrie pana pe 21 februarie, testeaza serviciul si lasa o recenzie, urmand sa fie inscrisi intr-un concurs unde pot castiga una din cele trei trotinete Xiaomi M365.

Voi ce servicii de telefonie mobila utilizati in prezent (abonament clasic, abonament digital, cartela prepay) si ce parere aveti despre Orange Yoxo?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.