Patrula Catelusilor: Filmul / Ariciul Sonic 2 – filme Pro TV de 1 iunie
Ziua Internationala a Copilului este sarbatorita si de Pro TV asa cum se cuvine. Postul a pregatit pentru cei mai mici telespectatori doua filme in premiera, filme ce ii va tine pe cei mici in fata televizorului deoarece au ca personaje principale unele dintre cele mai indragite personaje, este vorba de o echipa de catelusi, Patrula catelusilor, si un arici foarte simpatic, Ariciul Sonic.

Patrula catelusilor: Filmul (2021) – 1 iunie, de la ora 10. Cel mai mare rival al patrulei catelusilor devine primar in orasul Aventuri, domnul Hundinger. Din acea zi, haosul se instaleaza in oras iar cetatenii sunt in pericol. Patrula catelusilor, alaturi de Ryder, sunt hotarati sa il infrunte pe Hundinger si pe pisicutele sale pentru a ii inlatura din primarie si astfel sa readuca pacea in orasul Aventuri.

Nu va fi usor pentru catelusi sa il infrunte pe Hundinger dar echipa de eroi va primi un ajutor neasteptat din partea unui soricel destept pe nume Liberty.
Patrula catelusilor: Filmul este difuzat in premiera la o televiziune generalista din Romania. Filmul are durata de o ora si 26 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,1.

Patrula Catelusilor: Filmul / Ariciul Sonic 2 – filme Pro TV de 1 iunie

Ariciul Sonic 2 (2022) – 1 iunie, ora 12:45, film in premiera. Dupa ce ariciul Sonic s-a stabilit in orasul Green Hills, este gata sa dovedeasca localnicilor ca merita titulatura de supererou. Nu dureaza mult si Ariciul Sonic porneste intr-o noua aventura. Sonic va trebui sa il opreasca pe Doctor Robotnik (Jim Carrey) sa distruga multe civilizatii.

Doctorul Robotnik, ajutat de un complice, doreste sa gaseasca un smarald care are puterea de a distruge civilizatii. Asa ca Ariciul Sonic alaturi de Taills vor porni intr-o calatorie prin lume pentru a-l impiedica pe Doctorul Robotnik sa gaseasca acel smarald.

Filmul Ariciul Sonic 2 are durata de doua ore si 2 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5. Pro TV apartine companiei Pro TV SA si are licenta tematica generalista. Pro TV se afla in grilele celor mai importanti operatori de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII