Mezzo intra in grila Focus Sat, iese Stingray Classica
Operatorul de televiziune prin satelit Focus Sat vine cu modificari ale grilei de programe, televiziunea Stingray Classica este eliminata din grila insa avem un nou post care sa il inlocuiasca, Mezzo.

Mezzo a fost introdus in pachetul Acces (Familia) pe TP 12265, polarizare verticala, SR 28000. Este o televiziune din Franta ce difuzeaza concerte si videoclipuri cu muzica clasica, muzica de opera, dance sau jazz.

La alti operatori principali, Mezzo se poate vedea in retelele de cablu Digi (RCS & RDS), Vodafone si Orange Romania iar pe satelit se poate vedea la Digi si Orange Romania.

In Romania se poate receptiona si Mezzo Live HD pe cablu (in retelele Vodafone si Orange Romania) iar pe satelit in grila Orange Romania.

Asemenea postului Mezzo, Stingray Classica difuzeaza muzica clasica, concerte internationale, opera si balet. Era disponibil in Acces Plus (fostul pachet Mozaic Plus), nu era disponibil in pachetul de baza.

Mezzo intra in grila Focus Sat, iese Stingray Classica

In ceea ce priveste operatorii mari, Stingray Classica mai este disponibil in grila Orange Romania Communications (cablu digital si IPTV), nu este disponibil in alte grile DTH.

Modificarile mentionate in acest articol au fost efectuate ieri.
Ultima modificare de grila efectuata de Focus Sat a avut loc la mijlocul lunii aprilie 2022 atunci cand Film4 a fost introdus in pachetul Panonia.

In Romania, se pot receptiona si alte posturi Stingray, anume Stingray CMusic si Stingray iConcerts, ambele disponibile in grila Focus Sat (Stingray CMusic se poate vedea in pachetul Acces / Panonia iar Stingray iConcerts in Acces Max). Stingray iConcerts se poate vedea si pe cablu digital & IPTV Orange Romania Communications.

Focus Sat vine destul de rar cu modificari ale grilei de programe insa difuzeaza frecvent seriale noi detinute de Canal+ (si nu numai) din diverse regiuni ale Europei.

Voi ce parere aveti despre eliminarea postului Stingray Classica si introducerea Mezzo? Va avantajeaza aceasta modificare sau considerati ca fiind un minus? Lasati un comentariu in sectiunea de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

17 COMENTARII

 1. Nu ieste nici un canal tv la ORANGE COMINICATIONS pe DTH STYNGRAY este scos din grilă cum de asemenea sunt scoase următoarele canale TV WARNER TV TEEN NIK MOOZURIILE TOATE CELE 4 CANALE TRAVEL XP

 2. Stingray Classica mai este disponibil la Orange Comunication cablu și IPTV, INES, și NU ȘTIU SIGUR dacă mai este la Vodafone.

  Alte canale Stingray disponibile în România sunt:
  – Stingray IConcerts (Focus, Orange Comunication DTH/ cablu/IPTV, Ines, Vodafone-nu știu sigur)
  -Stingray CMusic (exclusiv la Focus)
  -Stingray DJazz (exclusiv la Ines)
  -Stingray Festival (exclusiv la Ines, în 4K)