Posturile de radio sunt disponibile acum si pe Digi Online
Pe Digi Online, platforma online a companiei RCS & RDS, au fost adaugate vineri, 9 septembrie 2022, posturi de radio, astfel incat utilizatorii pot asculta aceste posturi, pe langa televiziunile disponibile live.

Acestea sunt posturile de radio ce au fost adaugate in aplicatia Digi Online: Kiss FM, Europa FM, Virgin Radio, Radio ZU, Sport Total FM, Radio Romania Actualitati, Radio Guerrilla, Smart Radio, Radio Impuls, Realitatea FM, Radio Maria, Ercis FM si Romantic FM. Toate aceste posturi sunt disponibile si fara logare in cont.

Optiunea de a asculta posturi de radio este utila in situatia in care avem anumite posturi favorite si dorim sa le ascultam chiar si atunci cand suntem in zone in care nu emit posturile respective, dar in care avem acces la internet.

Reamintim ca la inceputul lunii septembrie, aplicatia Digi Online a venit cu inca o noutate prin care se putea utiliza pe Android Auto si Apple CarPlay. Pe aceste doua platforme, aplicatia poate fi folosita doar pentru sunet, nu si video.

Posturile de radio sunt disponibile acum si pe Digi Online

Digi Romania ofera acces la posturile de radio atat in grila de televiziune digitala prin cablu cat si in grila de televiziune prin satelit (DTH).

Platforma Digi Online este imbunatatita frecvent, fiind unul dintre proiectele in care Digi investeste continuu. Acest lucru este reflectat si in modul de functionare al aplicatiei, navigarea este usoara iar redarea continutului (atat video cat si audio) se face aproape instant.

Digi Online este disponibila abonatilor Digi Romania care au minim un serviciu. Aplicatia ofera acces la peste 90 de posturi de televiziune, posturi de radio dar si la continut video disponibil on demand in sectiunea Play.

Voi ce parere aveti despre posibilitatea de a asculta posturi de radio pe Digi Online? Va ajuta aceasta noutate?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. Cum sa nu investească Digi continuu când acestea sunt viitorul. Când o sa se dea drumu la 5G avântul o sa fie mare, ca utilizator o să-ți fie mai comod sa stai pe telefon sau tableta sa te uiți la ele decât sa consumi curentul cu un TV cu ecrane mari ca dimensiune care consuma peste 150W la problemele actuale cu energia. Sunt în curs de dezvoltare și perfecționare inclusiv dispozitive smart cu proiectoare, ai sa te uiți în tavan sau pe perete sa vezi posturi TV pe astfel de platforme iar multe evenimente media or sa aibă prioritate pe astfel de platforme. Dacă va uitați asa de curiozitate, știu ca suna aiurea, pe site-urile cu magazine care comercialuzeaza TV-uri din Rusia și China o sa aveți surpriza sa vedeți ca TV-urile vândute acolo modelele noi, nu mai au mufa cablu TV sau de satelit, inclusiv Samsung a început sa dezvolte un proiect de monitoare, asa zisa seria M.

      • Te referi la ceva ce acum se numește în forma primordială „metavers”? Dacă spuneai în anii 90 ca, casetofonul” o sa devina istorie în următorii 15 ani, toți îți râdeau în nas, au rămas cu rasul, dacă în anii 2000 spuneai ca televiziunea și televizoarele 3D or sa fie istorie pana în 2010 iarăși îți râdeau în nas, iar au rămas cu râsul. Știi de ce? Tehnologia se misca atât de repede încât unii baga sume mari de bani în ea sa o aibă și rămân cu buza umflata (de atâta ras in nas) când vad ca au rămas cu banii dați pe ea. La ora actuala, marii producători au tehnologie care dacă ar pune-o pe piața toată de odată ae da faliment și omenirea ae ajunge în stadiu de „legumă”, se autodistruge. Peste maxim 5 ani cablu TV o sa fie istorie și peste 10-15 ani ai sa fii cum ai scris, la fața locului, asa zis numit acum primordial „metavers”