Pe Netflix vom vedea sezoanele 3 si 4 ale serialului Entrevias

Fanii serialelor de actiune, aventura, drama, thriller si crima au motiv de bucurie: Netflix va continua povestea din Wrong Side of the Tracks cu sezoanele 3 si 4. Deocamdata, sunt disponibile pe platforma de streaming doar primele doua sezoane. Pe Imdb, serialul a primit nota 6,9 si are cota de popularitate 981, in crestere astazi.

Serialul spaniol a fost creat de David Bermejo, sezonul 1 a fost lansat in Spania la data de 1 februarie 2022, iar sezonul 2 a urmat la data de 29 martie 2022. David Bermejo, creatorul Entravias, este cunoscut ca fiind scenaristul unor productii de succes precum Oamenii lui Paco (4 episoade, 2010), Familia Mata (2007-2009), Luna, el misterio de Calenda (2012-2013).

Wrong Side of the Tracks este povestea lui Tirso Abandos, un veteran de razboi care este in prezent managerul unui magazin de hardware. Acesta traieste in cel mai sarac cartier al Madridului, Entrevias. Cand nepoata lui adoptata, adolescenta de origine vietnameza Irene, intra in necazuri din cauza bandelor de droguri din cartier, Tirso Abandos si politistul corupt Ezequiel fac echipa pentru a lupta cu infractorii din cartier.

Pe Netflix vom vedea sezoanele 3 si 4 ale serialului Entrevias

Serialul a fost apreciat cu Premiul Television: Supporting Performance, Male (Secundario TV – Categoría Masculina) din partea Spanish Actors Union in anul 2023 si cu Premiul pentru Cel mai bun actor intr-un serial dramatic de catre Almeria International Film Festival in anul 2022. Serialul a mai fost nominalizat de catre Zapping Awards si Jose Maria Forque Awards. Fiecare sezon cuprinde 8 episoade cu durata de 70-80 de minute si a fost descris ca fiind ingenios, dur si cu suspans.

Din distributie fac parte actorii Jose Coronado (Tirso Abandos, erou de razboi frustrat din cauza delinventei din cartier), Nona Sobo (Irene, nepoata de 17 ani a lui Tirso, care a furat un kilogram de heroina de la Sandro, capul mafiei drogurilor), Felipe Londono (Nelson, iubitul columbian al Irenei), Laura Ramos (Gladys, mama lui Nelson si supravietuitoare a traficului de persoane), Manolo Caro (Sanchis, prieten cu Tirso, dependent de droguri si investigator particular ocazional), Manuel Tallafe (Pepe, prieten cu Tirso si proprietar al unui restaurant), Itziar Atienza (Amanda, o politista idealista, colega cu Ezequiel), Maria de Nati (Nata, o adolescenta prietena cu Nelson) si multi altii.

Jose Coronado, actorul din rolul principal al serialului, a fost distins de-a lungul carierei sale cu un numar de 17 premii si 16 nominalizari. Dintre premiile obtinute, mentionam Premiul pentru Cel Mai Bun Actor in Rol Principal oferit de Goya Awards in anul 2012, pentru rolul din filmul No rest for the wicked.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.