Societatea / The Society – sezonul 2 Netflix
Serialul Societatea/The Society este o productie americana al carei prim sezon a fost lansat pe platforma Netflix in anul 2019. Serialul urmareste povestea unui grup de adolescenti din orasul West Ham care se vad nevoiti sa isi conduca propria comunitate dupa ce toti locuitorii orasului dispar intr-un mod bizar.

Primul sezon al serialului a fost publicat pe platforma de filme Netflix in anul 2019. Sezonul 1 este alcatuit din 10 episoade denuminte dupa cum urmeaza:
– Ep.1- Ce s-a intamplat;
– Ep.2- Orasul nostru;
– Ep.3- Sfarsitul copilariei;
– Ep.4- Chinul;
– Ep.5- Prefacerea;
– Ep.6- Ca un zeu;
– Ep.7- Reguliele lui Allie;
– Ep.8- Otrava;
– Ep.9- Nume noi;
– Ep.10- Asa se intampla.

Povestea serialului are in prim plan un grup de adolescenti care sunt intorsi din drumul lor spre tabara, din cauza ca drumul este blocat. Intorsi in West Ham, acestia constata ca toti locuitorii au disparut. Desi isi pot folosi telefoanele mobile, acestia observa ca nu pot lua legatura cu restul oamenilor si ca sunt blocati in propriul oras. Tot orasul este inconjurat de o padure aparent interminabila si periculoasa. Prin ce peripetii trec adolescentii si deznodamantul primului sezon le veti afla urmarind serialul.

Serialul Societatea/The Society se incadreaza la genurile: drama, mister, sci-fi si a fost cotat cu 7.1 stele pe IMDb.
In rolurile principale ii regasim pe actorii: Kathryn Newton (rol Allie Pressman), Gideon Adlon (rol Becca) si Sean Berdy (Sam Eliot). Cei trei actori sunt prezenti in toate cele 10 episoade care compun sezonul 1.

Trailerul primului sezon il puteti viziona in videoclipul de mai jos:

Societatea / The Society – sezonul 2 Netflix
Lansarea celui de-al doilea sezon al serialului a fost amanata din cauza situatiei pandemice in care se afla tot globul pamantesc. Pandemia a influentat negativ productia si implicit lansarea celul de-al doilea sezon mult asteptat de public. Momentan nu exista nicio informatie concreta cu privire la o data de lansare a sezonului 2 Societatea/The Society. Asadar, nu se stie daca sezonul 2 va fi lansat anul acesta.

Voi ce parere aveti despre acest serial? Nu ezitati sa ne lasati parerea dvs. in campul dedicat de mai jos. Vom reveni cu informatii despre lansarea celui de-al doilea sezon al serialului atunci cand o sa le detinem. Intre timp vom continua sa va tinem la curent cu cele mai noi filme si seriale care vor aparea.

Update 02.01.2022: Serialul Societatea nu va avea sezonul 2, fiind anulat de Netflix; Motivul invocat de reprezentantii serialului a fost criza sanitara;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  1. Va rog sa dati si sezonul 2 de oarece sezonul 1 mi sa parut foarte interesant fiinca ne prezinta situatia ce se creiaza dacain realitate sa-r intampla asa ceva pe pamant.