Pe taramul dorintei va fi difuzat de Pro 2
Pro TV va aniversa in curand 25 de ani de existenta si a anuntat pe pagina sa Facebook ca va difuza o editie speciala a emisiunii Vocea Romaniei. Aceasta editie speciala va fi difuzata de Pro TV pe 1 decembrie si va fi una speciala in care vor canta numai vedete.

Emisiunea Vocea Romaniei a fost amanata din cauza crizei sanitare, luand pauza exact cand se implineau zece sezoane. Sloganul editiei speciale a emisiunii Vocea Romaniei este Canta si asculta odata cu noi. Intoarce-te odata cu noi, pentru ca vocea e numai una!

Juriul emisiunii Vocea Romaniei este format din Tudor Chirila, Horia Brenciu, Smiley si Irina Rimes.

O alta surpriza este adusa de postul Pro 2 care va redifuza din 3 decembrie telenovela Pe taramul dorintei (En tierras salvajes – 2017). Personajele principale ale acestei telenovele sunt interpretate de actorii Claudia Alvares si Cristian de la Fuentes. Telenovela Pe taramul dorintei a mai fost difuzata de Pro 2 in 2018 si va inlocui telenovela Fara privirea ta (Sin tu mirada) care se va termina pe data de 3 decembrie.

In aceasta telenovela joaca diversi actori cunoscuti si indragiti de telespectatorii romani. Claudia Alvares a mai jucat in Dragoste la indigo (Dos hogares – 2011), Cristian de la Fuente a jucat in Intrigi in paradis (Quiero amarte – 2013), Diego Oliveira a jucat in Pana la capatul lumii iar Cesara Evora a jucat in Amazoanele.

Pe taramul dorintei va fi difuzat de Pro 2

Pe taramul dorintei prezinta povestea a 3 barbati care iubesc aceeasi femeie. Pe scurt, Isabel Montalban (personaj interpretat de actrita Claudia Alvares) are o viata linistita alaturi de sotul ei, Anibal Otero (personaj interpretat de Diego Oliveira), pana cand Isabel afla ca este grav bolnava iar sotul ei o trimite intr-o clinica aflata intr-o zona muntoasa. Din cauza afacerilor, Anibal o neglijeaza pe Isabel, ba chiar are o aventura extraconjugala. Din cauza neglijentei, Isabel petrece mai mult timp cu cei 2 frati ai lui Anibal, Sergio si Daniel. Personajul Sergio este interpretat de actorul Horacio Pancheri iar Daniel este interpretat de Cristian de la Fuente.

Cele 2 posturi Pro TV si Pro 2 fac parte din grupul Media Pro, acesta mai detine posurile Pro Cinema, Pro X, Pro TV International, Pro TV Moldova. Posturile Pro sunt prezente in pachetele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, DTH si IPTV din Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.