Megamax se inchide incepand cu 31 decembrie 2019

Megamax se inchide incepand cu 31 decembrie 2019 – postul detinut de AMC Networks International Central Europe va inceta sa emita conform site-ului de profil dtvnews.hu, informatia fiind confirmata de AMC Networks International Central Europe.

Canalul Megamax va inceta sa emita la finalul anului 2019 conform declaratiilor reprezentantilor AMC Networks, contactati de catre dtvnews.hu: „Dupa o examinare detaliata, am decis sa scoatem canalul Megamax de pe piata interna de televiziune dupa 31 decembrie 2019.

Optimizam constant portofoliul nostru si aceasts schimbare este rezultatul acestui proces. JimJam si Minimax, ambele care fac parte din portofoliul canalului pentru copii al companiei, continua sa reprezinte o prioritate ridicata, cu investitii in curs de desfasurare. Ofertele de continut de pe ambele canale sunt in continua expansiune, iar JimJam, care este popular in multe tari din lume, a fost reinnoit in urma cu doar un an. Inchiderea postului Megamax nu va afecta in niciun fel alte canale din compania noastra.

Astfel, fanii canalului de desene animate Megamax se vor mai putea bucura de acest post pana pe 31 decembrie 2019, ulterior acesta incetand emisia. Audienta principala a postului Megamax este reprezentata de baieti cu varsta intre 8 – 12 ani iar audienta secundara fiind adolescenti pana la 14 ani.

Megamax se inchide incepand cu 31 decembrie 2019
Megamax poate fi receptionat in prezent in retelele Digi (RCS & RDS), UPC, Orange (satelit), Focus Sat si iNES. Programul de desene animate a fost lansat in noiembrie 2012 de catre Chello Central Europe crescand treptat de la 6 ore timp de emisie la 21 ore.

AMC Networks International Central Europe (denumita anterior Chello Central Europe) este o companie care administreaza 30 de programe tv in tari precum Romania, Cehia, Germania, Bulgaria, Ungaria, Croatia, Serbia, etc, programe precum Megamax, AMC, Film Cafe, Film+, JimJam, Minimax, TV Paprika + alte posturi.

Este detinuta de AMC Networks International, o divizie a grupului american de entertainment AMC Networks Inc., cele mai cunoscute programe din portofoliul companiei fiind AMC, BBC America si Sundance. Chello Media a fost detinuta anterior de Liberty Global insa a fost vanduta catre AMC Networks intr-o tranzactie de aproximativ 1 miliard de dolari finalizata in anul 2014.

Voi ce parere aveti despre inchiderea postului Megamax la finalul anului 2019?

Update 23.12.2019: MegaMax se va inchide pe 01 ianuarie dimineata;

Update 30.12.2019: Megamax a iesit din grila Digi fiind inlocuit cu JimJam;

Update 01.01.2020: De astazi Megamax nu mai emite;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

52 COMENTARII

 1. Am incredere in analiza voastra, dar de asemenea am incredere in faptul ca poate nu toti oamenii[copii, adolescenti,etc] urmaresc Megamax, dar celora care au urmarit, acum le-au fost luate poate unul din cele mai importante lucruri, mai ales ca, am trecut si eu prin asta, desenele/ serialele pentru adolescenti sa fie una dintre putinele cai de scapare de la normalitate, sau de la viata imperfecta.
  Daca tot ati luat asta, cer difuzarea lor online, daca este posibil!!!
  Cu insistenta si respect, Delia, un urmaritor inrait.

 2. Bună ziua!

  Programul TV. Megamax era foarte plăcut. Dimineața erau desene animate pentru copii mici, iar după ora 15 sau 16, nu-mi amintesc exact, erau filme educative și distractive pentru tinerii de toate vârstele, începând de la 8 ani. („Școala de dans”, „Școala apei albastre”, „The Wannabies”, etc.). De ce a fost eliminat din grila de programe? Sper să reapară în grila de programe, pentru a putea fi vizionat de milioane de copii și tineri.
  Vă doresc o seară plăcută și toate cele bune!

  Cu respect,
  Cristina Șerb

 3. […] ca la finalul anului 2019 programul de desene animate Megamax se va inchide. Canalul detinut de AMC Networks International Central Europe va avea ultima zi de emisie pe 31 […]

     • De regula cei de la Digi inlocuiesc cu un.post identic cand dispare in post. Slabe sanse sa vezi amc in grila digi vreodata. Mai repede baha trinitas im hd sau vreum discovery decat amc

     • Nu te contrazic Gabriel dar anul acesta sau intamplat multe lucruri cu AMC ce i-mi da de gandit ca ar intra la digi. EX 1 Au bagat reclame in timpul filmelor 2 Au lasat din pret vezi cazul orange care la mutat in cel mai mic pachet. 3 Nu o sa mai fie UPC si fac tot posibilu sa ramana pe piata si stiu cei de la amc ca daca nu intra la digi va fi foarte greu sa supravietuiasca pe piata. Este o parere . Vedem in decembrie.