Petrece romaneste cu Mirela – pe Antena Stars
Postul de televiziune Antena Stars va difuza duminica, 11 septembrie, o noua emisiune de divertisment. In acest articol vom detalia tot ce stim despre aceasta emisiune.

Noua emisiune de divertisment se numeste Petrecem romaneste cu Mirela si va fi prezentata de una dintre cele mai iubite si simpatizate prezentatoare TV, Mirela Vaida. Petrece romaneste cu Mirela va fi difuzata in fiecare duminica, de la ora 20. Numele acestei emisiuni vine de la programul de Revelion de anul trecut care a fost prezentat tot de Mirela Vaida.

Aceasta a declarat ca va ramane in continuare si la pupitrul emisiunii Acces Direct difuzata tot de Antena Stars, de luni pana vineri. Petrece romaneste cu Mirela va fi o emisiune in care romanii se vor simti bine, vor petrece si vor asculta muzica buna de calitate interpretata de artisti de renume din tara noastra.

In prima editie vor fi invitati artistii: surorile Osaianu, formatia Azur, Dan Ciotoi, Diana Matei, Gelu Voicu, Georgiana Lobont, Mioara Velicu, Cristian Pomohaci, Codruta si Valentin Sanfira, Alexandru Pop si multi altii.

Petrece romaneste cu Mirela – pe Antena Stars

Mirela Vaida este o persoana foarte ocupata, pe langa prezentatoare TV ea este si artista, canta la diverse evenimente si este si actrita, jucand si pe scena teatrului de revista Costantin Tanase. In plus, prezentatoarea realizeaza pe YouTube un podcast. Podcastul realizat de Mirela Vaida se numeste Vai da podcast, pana la ora publicarii acestui material fanii prezentatoarei pot urmari 6 episoade.

Mirela Vaida realizeaza acest podcast la ea acasa, pe terasa. Mirela a postat pe 8 iunie ca podcastul Vai da podcast este de fapt o intalnire intre prieteni in care invitatii vor povesti lucruri interesante din viata lor. Printre invitatii Mirelei sunt: Elisabeta Lipa, Maria Carneci, Ozana Barabancea, Steliana Sima si altii.

Mirela Vaida este o persoana implinita din toate punctele de vedere, pe langa faptul ca are o cariera infloritoare si incarcata, ea are o viata personala fericita. Este casatorita cu Alexandru Vaida de 16 ani si au impreuna 3 copii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.