Posturile Filmbox, Viasat si altele gratuite pe Orange TV Go
Pe perioada sarbatorilor de iarna, Orange ofera utilizatorilor retelei sale gratuit mai multe posturi de televiziune, posturi care sunt disponibile in mod normal doar abonatilor de televiziune Orange.

Programele lasate la liber pe platforma online Orange TV Go sunt Filmbox, Filmbox Extra HD, History HD, TV 1000, Epic Drama, Viasat History, Viasat Nature, Viasat Explore, Trace Caribbean HD, Trace Sports Stars HD si Trace Urban HD.

Pentru a putea receptiona gratuit cele 11 posturi (dintre care 5 sunt in format HD) pe Orange TV Go, este necesar sa avem un cont Orange, aceste posturi nu pot fi vizionate fara cont. Insa, nu trebuie sa fim neaparat abonati, este suficient sa avem un cont chiar si pentru o cartela prepay sau pentru Orange Yoxo. Cele 11 programe se pot viziona gratuit atat pe PC (web) cat si pe aplicatia de mobil.

Posturile Filmbox, Viasat si altele gratuite pe Orange TV Go
Programele pot fi vizionate gratuit pana pe 15 ianuarie 2021 si majoritatea acestor programe sunt disponibile in pachetul mare de televiziune Orange.

Reamintim ca Digi si Focus Sat sunt alti doi operatori care au decriptat programe cu plata de sarbatori dupa cum urmeaza:

  • Digi (RCS – RDS) ofera gratuit Digi 4k si Eurosport 4k pana pe 31 decembrie 2020, pentru a ne asigura ca receptionam aceste programe, avem nevoie de un televizor 4k; nu este nevoie sa efectuam alte operatiuni; In mod normal, extraoptiunea 4k are pretul de 5 lei pe luna;
  • Focus Sat permite vizionarea gratuita a posturilor Filmbox Extra HD, Filmbox Family, Filmbox Premium, Filmbox Stars, Docubox, Fightbox, posturi care sunt disponibile in mod normal in extraoptiunea Filmbox la pretul de 7 lei pe luna;

Voi ce parere aveti despre Orange TV Go si despre cele 11 posturi (Filmbox, Filmbox Extra HD, History HD, TV 1000, Epic Drama, Viasat History, Viasat Nature, Viasat Explore, Trace Caribbean HD, Trace Sports Stars HD si Trace Urban HD) lasate gratuite de Orange?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

  1. Salutare, canalele nu au fost inca lasate la liber pe platforma Organge TV GO. Cel putin in acest moment, poate vor fi lasate la liber in decursul zilei…