Pilotii de Drone / Ultra Violet si Scorpionul Negru – Disney Channel
In acest material vom prezenta cele mai interesante seriale animate ce vor fi difuzate pe posturile Disney Channel si Disney Junior in luna aprilie.

Disney Channel

Pilotii de Drone – 3 aprilie, ora 17:30, de luni pana vineri. Aceasta serie spune povestea a trei copii: Corto, Enki si Mouse, care participa la o intrecere de drone ce se desfasoara pe insula Nui. Intrecerea se numeste Cupa Balena si este organizata de Wyatt Balena. Castigatorii acestei cupe vor primi ca premiu cea mai mare dorinta a lor tehnologizata. Cei trei copii formeaza echipa Tiki.

In perioada 15 – 17 aprilie, Disney Channel va difuza de la ora 06 dimineata un maraton cu episoade din serialul Miraculos: Buburuza si Motan Noir. Vor fi difuzate atat episoade ce au mai fost vazute pe Disney Channel, cat si episoade noi. Noile aventuri ale Buburuzei alaturi de Motanul Noir ii va apropia mai mult pe cei doi eroi iar unele aventuri le vor marca viata.

Casa lui Raven – 17 aprilie, ora 19:45, de luni pana vineri. Raven Baxter (Raven Simone) si fratele sau Booker (Isaac Ryan Brown) se intorc in San Francisco pentru a-si ajuta tatal care are probleme de sanatate.
Serialul Casa lui Raven are 5 sezoane cu un total de 106 episoade, durata fiecarui episod este de 22 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,2.

Ultra Violet si scorpionul negru – 17 aprilie, de la ora 20:45, de luni pana vineri. Violeta Rodriguez (Scarlett Estevez) este o adolescenta care are o masca ce o transforma intr-o super eroina cu super puteri. Ea si unchiul sau Cruz (JR Villarreal), careia i se spune Scorpionul Negru, formeaza o echipa de prindere a raufacatorilor. Violeta va trebui sa isi ascunda identitatea de eroina atat fata de parinti cat si fata de colegii sai de scoala.

Serialul Ultra Violet si Scorpionul Negru are 1 sezon format din 17 episoade, durata fiecarui episod este de 25 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 5,7.

Pilotii de Drone / Ultra Violet si Scorpionul Negru – Disney Channel

Disney Junior

Mickey Mouse: Casa Distractiei – sezonul 2 – din 10 aprilie, de la ora 17. Mickey Mouse si prietenIi sai isi vor continua aventura in casa distractiei. Seria are 5 sezoane cu un total de 133 de episoade, durata fiecarui episod este de 30 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 5,7.

Pe 22 aprilie, de Ziua Pamantului, Disney Junior va difuza episoade speciale ale serialelor indragite de cei mici in care personajele acestor seriale ii vor invata pe telespectatori cum sa aiba grija de planeta.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU