Filmbox Plus: pret / activare / dezactivare abonament
Filmbox Plus (Filmbox+) este una dintre platformele online disponibile in prezent in Romania, in acest articol vom mentiona informatii despre pret, ce putem viziona pe Filmbox+ si cum putem activa/dezactiva abonamentul.

Pretul abonamentului Filmbox+ este 10 lei pe luna iar prin acest abonament avem acces la posturile de televiziune detinute de SPI International, la filme si seriale. Acestea sunt posturile TV pe care le putem urmari live pe aceasta platforma: Filmbox, Filmbox Premium HD, Filmbox Extra HD, Filmbox Family, Docubox HD, Filmbox Stars, FightBox HD, FashionBox HD, Fast & Fun Box HD, 360 Tune Box si Filmbox Arthouse HD.

De asemenea, pe Filmbox+ vom putea viziona filme si seriale, printre care mentionam:

 • Filme: The Revenant, Equilibrium, Bastille Day, Once upon a time in Venice, Baywaych, 1911 Revolution, The Raid, seria Transformers, Daddy Day Care, Under new management, The guilt trip, Bohemian Rhapsody, Diana, London Boulevard, Final score, Countdown, The Boxer, Exposed si altele
 • Seriale: Mission, Medici, City of Vice, Dominion Creek, Cei care ucid, True Justice, Einstein, Wolf Creek
 • Dizi: Razbunare pe tocuri, A 8-a zi, Endless love

Filmbox Plus: pret / activare / dezactivare abonament

Activarea abonamentului Filmbox+ se poate face descarcand aplicatia mobila Filmbox+, selectam Inregistrare si completam informatiile solicitate pentru a incepe abonamentul. Primele 7 zile sunt gratuite.

Dezactivarea abonamentului Filmbox+ se poate face fiind logati in aplicatie, selectam sectiunea Contul Meu – Abonament si urmam pasii necesari dezabonarii.

Aplicatia este usor de utilizat si functioneaza, in mare, corespunzator. Desi nu ofera o varietate de filme si seriale, aplicatia merita pretul de 10 lei pe luna in situatia in care suntem multumiti de continutul difuzat de posturile SPI, acestea fiind disponibile live: Filmbox, Filmbox Premium HD, Filmbox Extra HD, Filmbox Family, Docubox HD, Filmbox Stars, FightBox HD, FashionBox HD, Fast & Fun Box HD, 360 Tune Box si Filmbox Arthouse HD.

Platforma online Filmbox+ a fost lansata in Romania in februarie 2021.
In septembrie 2020, postul TV Filmbox Plus a fost redenumit Filmbox Stars, pentru a evita o confuzie cu platforma online care era programata pentru lansare.

Daca ati utilizat aplicatia Filmbox+, ce parere aveti despre aceasta si ce considerati ca poate fi imbunatatit?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

25 COMENTARII

 1. O experiență regretabilă. Nu am nici un motiv să recomand nimănui acest serviciu.
  Calitate slabă. Tehnic în cea mai mare parte a timpului în special canalele TV nu au funcționat.
  În fapt la 10 lei … nici nu poți avea pretenții însă când am dorit încetarea contractului, surpriza:
  -am executat pașii pentru dezabonare în urmă cu 4 luni, de atunci nu am mai accesat serviciul, însă plătesc în continuare abonamentul (de fapt îmi retrag lunar din cont suma respectivă). Din discuțiile cu banca, singura soluție închiderea cardului și eliberarea unui alt
  card nou.

  • Salut Dorin,
   Trebuie sa existe o metoda pentru dezactivarea contului, daca intampini probleme contacteaza-ne pe mesageria Facebook si vom incerca sa te ajutam.
   Daca pretul este 10 lei pe luna nu inseamna ca nu trebuie sa functioneze corespunzator, Prime Video costa 13 lei pe luna si functioneaza impecabil, de continut nu mai discutam.

 2. Robert, nu există ce spui tu. Contul meu da. Dar pașii următori nu. Dacă nu se poate dezactiva, căci nici la mail nu se răspunde, atunci o adresă către OPC cu siguranță va fi făcută.

  • Buna ziua,
   Posibil ca acele filme sa nu fie subtitrate de Filmbox insa puteti sa le puneti o intrebare. Din moment ce aplicatia este lansata oficial in Romania, toate ar trebui sa fie traduse in limba romana.

 3. Buna ziua sant imre din TIMISOARA va conectez din nou pentru dezabonare , nu mai doresc si nu mai vizionez acest program !!doresc dezabonare -in caz contrr voi fi nevoit sa va notific in instanta ,confor legii !

 4. Doresc sa ma abonez la programul FilmBox+ si nu stiu cum sa o fac . Va rog sa ma ajutati . Multumesc . Pot fi contactat pe : E-mail ,, ****** sau pe tel. mob. 07***** . Adresa : mun Brad , str * , bl * , sc * , etj * , ap * , jud Hunedoara , cod postal **** .

 5. Am dat datele cardului bancar de pe telefon ,totul a fost ok si cind am intrat in aplicatia filmbox.com mi s cerut sa ma abonez avind aceiasi adresa de gmail si telefon si pe televizor

 6. incarcam o veche cartela de focus sat numai cu pachetul filmbox pana sa dispara din oferta.
  mi sa parut o completare foarte utila a pachetului de la digi cu filmnow si hbomax
  stiam de filmbox+ dar e mai simplu sa pui canalele la favorit si sa schimbi din unu’ in altul …
  ar fi o idee buna sa vina toate in grila digi…..

 7. Destul de slăbuț conținutul de filme și seriale .

  La orange tv go , cu doar un Euro pe lună , ai Movie Go Unlimited , și sunt acolo filme de la FilmBox cu carul + filme de la Disney , ABCStudio, Masha și Ursul și Viacom(cele de la Viacom deocamdată nu au o zonă specifică , ca și celelalte )