Polonia – Romania – tenis feminin Billie Jean King Cup
Echipa feminina de tenis de camp va juca in perioada 15-16 aprilie meciurile cu echipa Poloniei. Meciul dintre Polonia si Romania conteaza pentru primul tur al calificarilor pentru Grupa Mondiala a competitiei Billie Jean King Cup. Meciul se va juca in Polonia cu casa inchisa (toate biletele vandute).

Meciurile se vor juca vineri, 15 aprilie, de la ora 14, si sambata, 16 aprilie, de la ora 12, in direct pe posturile Digi Sport 2 si Look Sport. Echipa Romaniei de tenis feminin va fi condusa de Horia Tecau pe post de capitan. Din componenta echipei nationale de tenis a Romaniei lipsesc 4 dintre cele mai bune jucatoare ale Romaniei: Simona Halep, Sorana Carstea, Gabriela Ruse si Jaqueline Cristian.

Dublistele Romaniei, Raluca Olaru si Monica Niculescu, vor lipsi si ele la aceasta comfruntrare. La aceasta intalnire, echipa noastra este formata din jucatoarele: Irina Begu (jucatoarea numarul 1 a Romaniei in aceasta intalnire), Mihaela Buzarnescu, Andreea Mitu, Andreea Prisacariu.

Echipa Poloniei este formata din: Iga Swiatek (numarul unu mondial), Magda Linette, Magdalena Frech, Alicja Rosolska. Andreea Mitu si Andreea Prisacariu vor juca pentru prima data o partida de dublu impreuna. De regula, echipa de dublu a Romaniei era formata din jucatoarele Monica Niculescu si Simona Halep.

Polonia – Romania – tenis feminin Billie Jean King Cup

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a declarat ca niciodata echipa noastra nu a avut un asemenea ghinion, sa lipseasca din echipa noastra 4 jucatoare. In privinta sanselor de calificare, George Cosac este sceptic dar a declarat ca in tenis totul este posibil. Capitanul ne-jucator al echipei Romaniei de tenis feminin este Horia Tecau. Tecau s-a retras anul trecut din circuitul masculin de tenis de dublu. Horia Tecau este pentru prima data in postura de capitan ne-jucator.

Posturile de televiziune Look Sport si Digi Sport difuzeaza cele mai tari competitii sportive, incepand de la cursele de Formula 1, Moto GP, si terminand cu cele mai tari campionate interne de fotbal, La Liga, Bundesliga, Il Calcio, League 1 si Liga 1.

Reamintim ca din 19 aprilie posturile Look Sport se vor rebrandui in Prima Sport. Digi Sport se receptioneaza exclusiv in reteaua Digi. Look Sport se receptioneaza in grilele celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth de la noi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.