Campionatul Frantei Ligue 1 pe Digi si Look Sport
Posturile de televiziune Look Sport si Digi Sport au anuntat pe TV ca vor difuza Ligue 1 (campionatul Frantei) din acest weekend. Inca nu a aparut un comunicat oficial, doar anunturi pe burtierele din programele de stiri cu partidele ce vor fi transmise din prima etapa Ligue 1 in perioada 6 – 8 august.

Ligue 1 este al 3-lea campionat strain major ce va fi transmis de posturile Look Sport si Digi Sport. Celelalte doua campionate sunt La Liga si Bundesliga (atat 1 cat si 2). Primele 2 campionate au fost achizitionate pe o perioada cuprinsa intre 3-5 ani/sezoane.

Reprezentantii Telekom Sport inca nu au anuntat daca vor transmite si ei campionatul Frantei. Telekom Sport nu au anuntat achizitia niciunui campionat strain si aici ne referim desigur la cele 3 campionate.

Iata cum arata prima etapa a campionatului Frantei Ligue 1:
Monaco – Nantes – 6 august, ora 22 – posturile Digi Sport si Look Sport
Lyon – Brest – 7 august, ora 18 – posturile Digi Sport si Look Sport
Troyes – PSG – 7 august, ora 22 – posturile Digi Sport si Look Sport
Rennes – Lens – 8 august, ora 14 – posturile Digi Sport si Look Sport
Bordeaux – Clermont – 8 august, ora 16
Nice – Reims – 8 august, ora 16
St. Etienne – Lorient – 8 august, ora 16
Strasbourg – Angers – 8 august, ora 16

Campionatul Frantei Ligue 1 pe Digi si Look Sport
Unul dintre cele 4 meciuri transmise de la ora 16:00 vor fi transmise de posturile Digi Sport si Look Sport inca nu se stie care.

Metz – Lille – 8 august, ora 18 – posturile Digi Sport si Look Sport
Montpellier – Marseille – 8 august, ora 21:45 – posturile Digi Sport si Look Sport.

Posturile Look Sport au anuntat ca din acest wekeend vor transmite meciuri din Campionatul Portugaliei. Una dintre partidele transmise de posturile Look Sport va fi Sporting Lisabona – Vizela din 6 august, ora 22:15, pe Look Sport 3. Insa, nu stim daca aceasta informatie este sigura 100% deoarece au mai anuntat ca vor transmite si partide din campionatele Belgiei si Cehiei si pana in acest moment nu a fost transmisa nici o partida.

Saptamana viitoare, posturile Digi Sport va transmite si un meci din Cupa Ligii Angliei pe  Digi Sport 3, de la ora 21:45 si anume Bolton Wanderers – Barnsley (acest meci figureaza in programul Digi Sport 3 de saptamana viitoare).
Tot saptamana viitoare ar trebui sa fie transmis pe posturile Digi Sport si Look Sport meciul din  Supercupa Europei care va avea loc pe 11 august.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII

     • Tocmai ce au anunțat looksport + ca transmit supercupa europei. Daca e la look e si la digi ca doar ambele transmit Ucl.

     • Nu-i nimic, intre timp am vazut anunt pe digisport 3 ca transmit supercupa europei. Se pare ca și telekom o transmit.

     • Respect! Din cate am discutat cu reprezentanti Telekom tranzactia nu este finalizata pana nu se indeplinesc cerintele scrise de Comisia Europeana Orange nu va putea folosi licentele TS. Deci cei de la Telekom au platit partea lor pentru a transmite meciul din Supercupa Europei. Cei de la Orange nu sau hotarat ce vor face cu licentele TS.