Pompierii din Chicago – sezonul 4 la DIVA
Postul de televiziune Diva va difuza din 20 februarie un nou sezon al serialului Chicago Fire / Pompierii din Chicago (2012). Noul sezon incepe la Diva din 20 februarie, de la ora 15:50 si va fi difuzat de luni pana vineri.

Aventurile pompierilor din Chicago au ajuns la sezonul cu numarul 4. O sectie de pompieri este compusa din: pompieri, paramedici, echipe de salvare si descarcerare. Slujba de pompier este cea mai palpitanta si periculoasa slujba. In sezonul 4, membrii sectiei 51 vor avea parte de aventuri atat pe plan profesional cat si personal.

Iata cateva intamplari prin care vor trece pompierii din Chicago in episoadele sezonului 4. Echipa sectiei 51 formata din: Matthew Casey (Jesse Spencer), Kelly Severide ( aylor Kinney), Gabriela Dawson (Monica Raymund) si Christoper Hermann (David Eigenberg) vor primi un nou membru care se pare ca va face o impresie exceptionala. Dawson si Casey trec printr-o situatie tulburatoare.

In sectie se va organiza o nunta si vor trece peste o tornada. Viata lui Hermann este pusa in pericol. Paramedicul Jessica Chilli (Dora Madison) are in continuare probleme cu alcoolul, fapt ce ii va pune viitorul carierei in pericol.

Pompierii din Chicago – sezonul 4 la DIVA
Iata trei lucruri ce trebuie stiute despre Pompierii din Chicago:

  • Acesta este primul serial din franciza centrata pe diferitele servicii publice din Chicago a creatorului Dick Wolf (fiind cunoscut pentru franciza Lege si ordine), dupa care a realizat Chicago PD, Camera de garda si Chicago Justice;
  • Cladirea folosita in serial in secventele din exterior cu sectia 51 este o cladire reala de pomprier: sediul Engine 18 este o unitate de pompieri reala din Chicago. Scenele de interior sunt filmate in studiourile de Film Cinespace Chicago unde s-au filmat celebrele seriale: Empire, Shameles (varianta americana), The Chi sau Fargo
  • Pe 20 ianuarie, Taylor Kinney (Kelly Severide), cel care a jucat in acest serial inca din primul sezon cat si in celelalte francize a anuntat ca se retrage din motive personale.

Serialul Pompierii din Chicago are 11 sezoane cu un total de 231 de episoade, fiecare episod are durata medie de 43 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 8.

Diva se receptioneaza in pachetele de baza ale celor mai importanti operatori de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.