Posturile Antena nu functioneaza pe Focus Sat Live
Abonatii platformei online Focus Sat Live au reclamat nefunctionarea posturilor Antena, conform unor mesaje trimise catre media-max.ro.

Programele Antena 1, Antena Stars si Antena 3 nu functioneaza pe Focus Sat Live, posturile inca apar in grila insa cu una dintre urmatoarele erori: (C904) A apărut o eroare. Nu se poate reda canalul sau Nu se poate viziona canalul.

Posturile inca figureaza in lista grilei Focus Sat insa nu mai functioneaza, ceea ce reduce sansele ca acestea sa fie eliminate din grila online. Focus Sat nu a emis niciun comunicat de presa privind aceasta situatie, probabil fiind o problema tehnica temporara.

Aceasta problema ne-a fost adusa la cunostinta de catre abonatii Focus Sat acestia mentionand ca problema apare doar pe aplicatiile de mobil si de televiziune, e posibil ca problema sa nu existe pe platforma web.

Posturile Antena nu functioneaza pe Focus Sat Live
Nu sunt probleme in ceea ce priveste grila de televiziune Focus Sat, posturile Antena se pot receptiona in continuare. Reamtintim ca aceste posturi detinute de grupul Intact Media au fost eliminate din grila DTH Focus Sat la scurt timp dupa ce au fost eliminate si de Digi (RCS & RDS). De atunci, programele au fost reintroduse atat in grila Digi cat si in cea Focus Sat.

Aplicatia Focus Sat Live este gratuita in primele 7 zile iar pachetele online sunt reduse 20% dupa cum urmeaza:

 • Play TV – 32 lei 25 lei – 57 de canale TV, abonamentul se poate utiliza pe maxim 2 dispozitive, 21 de canale compatibile cu functia restart & replay
 • Play TV Extra – 63 lei 50 lei – 97 de canale TV, abonamentul se poate utiliza pe maxim 3 dispozitive, 42 de canale compatibile cu functia restart & replay

Concurs Focus Sat si Filmbox
In luna mai, Focus Sat a lansat un nou concurs pentru abonatii sai, utilizatorii care reincarca extraoptiunea Filmbox pana pe 31 mai 2021 vor putea castiga prin tragere la sorti o tableta Samsung Galaxy Tab A7, octa-core, 10.4″, 3GB RAM, 32GB, Wi-Fi.

Voi mai receptionati posturile Antena pe aplicatia online Focus Sat? Lasati un comentariu mai jos.
Vom actualiza acest articol pe masura ce vom obtine informatii suplimentare.

Update 26.05.2021: Posturile Antena nu mai apar deloc in lista atat pe aplicatia Focus Sat cat si pe varianta web; Sunt afectate posturile Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si ZU TV;

Update: Reprezentantii Focus Sat au raspuns ca posturile Antena sunt disponibile gratuit abonatilor Focus Sat in aplicatia Antena Play, detalii aici.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

14 COMENTARII

 1. Aseară le-am trimis un mesaj,iar astăzi au răspuns: Canalele Antena sunt acum disponibile în continuare în Antena Play, extraopțiune inclusă în pachetul Play TV Extra. Poți accesa aplicația Antena Play prin următorii pași:

  1. Intră în contul tău din aplicația Focus Sat și dă click în secțiunea “Bibliotecă”, “Catalog Bibliotecă video” apoi “Antena Play”.

  2. Accesează conținutul dorit, apăsând butonul “Urmăriți”.

  3. Vei fi redirecționată către pagina “Focus Sat Live TV”, unde introduci detaliile de logare pentru aplicația Focus Sat.

  4. Apoi, vei fi redirecționată automat către site-ul Antena Play, unde o să fii deja logată.

  Vizionare plăcută!

 2. Cel mai probabil a expirat acordul de retransmisie in online, iar latrinele lui Voiculescu incerca sa forteze consumatorul final sa se aboneze la antena play.

  Exista pe pagina de facebook Focus Sat, in zona de comentarii, un raspuns voalat prin care spun faptul ca tine de acordurile de retransmisie si ca disparitia acelor canale nu tine de ei (n.b. Focus Sat), decizia apartinad in totalitate management-ului latrinelor.

  Pe Orange TV Go transmisia Antena 1 si pachetul TVR nu sunt disponibile 24 / 7, tot din acelasi motiv ce tine de acordurile de retransmisie in online.