Filmele Jurassic Park se vad pe Pro Cinema
Postul de televiziune Pro Cinema va difuza in fiecare zi de duminica din luna iunie 3 filme din seria Jurassic Park. In acest material vom detalia aceste filme.

Jurassic Park (1993) – astazi, 5 iunie, a inceput la ora 20:30. Un general excentric pe nume John Hammod (Richard Attenborough) a reusit sa cloneze dinozauri prin sangele supt de insecte preistorice. Generalul a construit un parc de distractii cu dinozauri intr-o insula din Costa Rica. La deschiderea parcului, el ii invita pe doctorii Alant Grant (Sam Neill) si doctorul Ian Malcolm (Jeff Goldblum) sa participe si sa se minuneze de descoperirea facuta de el.

Numai ca la inaugurarea parcului, lucrurile ies de sub control iar dinozaurii reusesc sa scape din locul rezervat lor creand panica printre vizitatorii parcului.
Filmul Jurassic Park a castigat 3 premii Oscar. In 2013 s-a facut si o varianta 3D a filmului. Jurassic Park are durata de 2 ore si 7 minute iar pe IMDb a obtinut nota 8,2.

The Lost World: Jurassic Park / Jurassic Park: Lumea Pierduta (1997) – duminica, 12 iunie, de la ora 20:30. Au trecut 4 ani de la dezastrul din parcul de distractii de pe insula din Costa Rica. Generalul John Hammond (Richard Attenborough) ii spune doctorului Ian Malcom (Jeff Goldblum) ca mai exista un loc in care dinozaurii s-au dezvoltat nestingheriti, pe insula Sema.

Doctorul Malcolm alcatuieste o echipa si pleaca pe acea insula in incercarea de a face cateva cercetari. Ajuns acolo, doctorul si echipa sa descopera un grup de oameni condus de nepotul generalului Hammond care dorea sa captureze dinozauri si sa ii vanda unui parc de distractii din San Diego.

Planurile celor doua grupuri de oameni sunt date peste cap iar ei raman captivi pe insula plina de dinozauri, fiind nevoiti sa se lupte pentru viata lor.
Filmul Jurassic Park: Lumea Pierduta are durata de doua ore si 9 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,6.

Filmele Jurassic Park se vad pe Pro Cinema

Jurassic Park III (2001) – duminica, 19 iunie, de la ora 20:30. Actiunea acestui film se petrece la 8 ani de la intamplarile primului film. Doctorul Alan Grant (Sam Neill) este abordat de un cuplu care ii spun ca pe o insula ar mai exista dinozauri clonati genetic si ii propun sa mearga cu ei sa cerceteze insula dintr-un elicopter.

Ajunsi in dreptul insulei, cuplul ii face semn pilotului sa aterizeze pe insula, doctorul Alan isi da seama de intentia pilotului de a ateriza si incearca sa il impiedice sa aterizeze insa elicopterul este prabusit de o creatura gigant. Ajunsi pe insula Alan, afla ca, de fapt, cei doi soti doreau sa gaseasca un expert in studierea dinozaurilor pentru a ajunge pe acea insula cu scopul de a-si gasi copilul disparut si a-l salva de pe insula plina de dinozauri.

Ramasi fara elicopter, grupul va trebui sa gaseasca o cale de a scapa cu viata de pe acea insula.
Filmul Jurassic Park III are durata de o ora si 33 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,9.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU