Povestea secreta a Cavalerilor Templieri pe Viasat History
Viasat History aduce un nou documentar de istorie numit Povestea secreta a Cavalerilor Templieri (The Secret Story of the Knights Templar).

Cavalerii Templieri au lasat mosteniri atat vizibile (castele, abatii si sate) cat si invizibile (traditii longevive care atesta supravietuirea unor persoane adepte ale Ordinului). Aceasta este povestea privind ascensiunea si decaderea Cavalerilor Templieri. Primul episod al acestei serii va fi difuzat de Viasat History pe 23 noiembrie de la ora 23:00, urmand sa fie disponibil in fiecare zi pana vineri (inclusiv), de la aceeasi ora.

Viata in epoca lui Hitler – Viasat History
Un alt nou serial documentat va fi disponibil in premiera de maine pana miercuri, de la ora 22:00. Viata in epoca lui Hitler (Living with Hitler) arata traiul intr-o Germanie nazificata aflata sub controlul lui Adolf Hitler.

Tot pe Viasat History se poate vedea documentarul Supermasinile lui Hitler care prezinta ascensiunea masinilor de viteza ale Germaniei naziste cand sub ordinele lui Hitler soferii si-au riscat vietile pentru a atinge recorduri zdrobitoare exploatate de al treilea Reich. Acest documentar este disponibil pe Viasat History duminica, 8 noiembrie, de la ora 18:55.

Nazistii si fortele oculte – pe Viasat History din 9 noiembrie
Nazistii si fortele oculte (Supernatural Nazis) este un alt serial documentat despre captivitatea Germaniei naziste sub un nebun care se considera Dumnezeu. Seria este disponibil de luni, 9 noiembrie, de la ora 22:00. Cele trei editii ale acestei serii se pot vedea in zilele de luni, marti si miercuri.

Povestea secreta a Cavalerilor Templieri pe Viasat History

Stiinta nazistilor (Nazi science) – pe Viasat History din 12 noiembrie
Daca documentarele de mai sus despre nazism nu au fost suficiente, pe 12 noiembrie va incepe sezonul 1 al unei alte productii numite Stiinta nazistilor, difuzat de la ora 22:00.

Acestea sunt cateva dintre productiile noi dedicate pasionatilor de istorie, nu ezitati sa lasati un comentariu mai jos in care sa va exprimati parerea despre aceste productii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.