Preluare contract / abonament Digi RCS – RDS
In acest articol vom detalia cum se poate prelua contractul de furnizare servicii de pe un nume pe altul, pentru a modifica numele titularului de contract.

De obicei, preluarea unui contract se poate face de titularul curent al contractului si de noul titular intr-un punct de prezenta Digi, fiind necesara prezenta ambelor persoane. Avand in vedere situatia sanitara in desfasurare, se poate trimite o solicitare online in acest sens (in solicitarea online ar trebui sa se ataseze poze de pe actul de identitate al titularului din prezent si al noului titular), mentionandu-se si motivul pentru care nu se poate ajunge intr-un sediu. Insa, nu garantam ca aceasta solicitare online va fi aprobata de catre Digi.

Preluare contract / abonament Digi RCS – RDS in caz de deces al titularului

In cazul in care titularul a decedat, preluarea contractului se poate face cu certificatul de deces in original intr-un sediu Digi insa pentru anumite servicii doar o ruda de gradul I poate face aceasta preluare. Nu avem informatii daca aceasta solicitare se poate aproba si online.

Daca nu se doreste schimbarea numelui beneficiarului in caz de deces ci doar rezilierea contractului, acest lucru se poate face de orice persoana intr-un sediu Digi insa obligatoriu cu certificatul de deces in original. Rezilierea contractului se va efectua fara plata unor taxe de despagubire, indiferent de perioada contractuala existenta.

Atentie! Daca scopul pentru care se doreste preluarea contractului este acela de a putea efectua modificari de contract, acest lucru se poate rezolva printr-o imputernicire facuta la Digi. Titularul contractului se deplaseaza intr-un punct de prezenta Digi cu actul de identitate personal si o copie de pe actul de identitate a persoanei imputernicite, iar din acel moment, persoana imputernicita va putea efectua orice modificare contractuala, fara sa mai fie nevoie de acordul titularului de contract. Gasiti aici mai multe detalii despre imputernicirea altei persoane pentru contractul Digi.

Voi ati solicitat schimbarea numelui beneficiarului in reteaua RCS & RDS? Daca da, care a fost procesul si cum s-a desfasurat?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

33 COMENTARII

 1. Bună ziua! Deranjez de undeva din judetul Iași:Mă confrunt cu o situație ciudata și totodată aiurea! Am cumpărat o casă nouă în care fostul proprietar are un contract de Digi ,pachet complet tv+net: Problema este că s-au transferat în afara țării,nu dorește să facă nimic,să încheie contractul s-au sa preiau eu contractul,motivul „comoditate „.,ce e de făcut.Doreesc sa fac un nou contract dar nu pot că există deja unul pe locuință ! Un ajutor ceva??!?

  • Buna seara,
   Cred ca va referiti la acelasi lucru. Se face o singura cerere pentru ca alta persoana sa preia un contract. Ambele persoane trebuie sa ajunga intr-un sediu Digi.

 2. buna ziua ma numesc **** Mirela *******si am un contract de 3 ani la digi . de un an si cateva luni eu mam casatorit si am facut un abonament pe adresa unde locuiesc acum dar comenzile pe care leam depus pentru ina un telefon mobil cu portare sa dus acolo . tot ce doresc eu este sa fiu ajutata sa imi schimb codul de client la numarul actual ca sa imi pot plati abonametul separat pentru ca cel de al 2 lea nu este la mine este folosit de catre o alta persoana

  • Da se poate prelua un contract de Digi Satelit. Actualul titular de contract si viitorul titular de contract trebuie sa se prezinte intr-un punct Digi.

 3. omg, majoritatea comentatorilor anterior nu sunt in stare sa diferentieze 2 entitati total diferite…. numa mir de unde a ajuns tara asta…
  Merci de ajutor Robert & Media Max! 🙂

 4. Buna ziua! Se poate modifica titularul contractului de internet online? Mentionez ca persoana titulara in prezent nu mai locuieste in localitate si nu ne putem prezenta fizic la un punct digi. De asemenea, dupa modificare, as dori sa adaug si pachet TV.

 5. Sotul meu **** a decedat in 8 octombrie 2021 .Contractul cu dvs. este pe numele lui atit pe TV,internet,si Enel .Cum schimb pe numele meu ******* ,mentionez ca,contractul casei este pe numele la amindoi.Ce acte imi trebuiesc pentru
  a intra in legalitate.

 6. Bunä ziua, am un abonament de furnizare la urmätoarele produse: Cablu TV, Internet.
  Cod Client: ******
  Doresc schimbare de nume, preluare de Abonament. Mama a decedat pe 1.03.2020 si doresc sä adaug copie de Certificatul de deces a lui ****** si a actului meu ***** de identitate.
  Multumesc

 7. buna ziua,
  am un contract de furnizare servicii (sant societate comerciala) la un punc de lucru si activitatea firmei se va suspenda din motive obiective pentru 3 ani de zile.
  Intrucat nu mai avem voie sa facem tranczatii pe firma solicitam mutarea serviciilor pe persoana fizica.
  Locatia este comuna tetoiu nr.*,firma se cheama SC ***** SRL , ***** , iar transferul il solicitam pe numele propietarei *****

  • Buna ziua,
   Noi nu suntem de la Digi.
   Pentru preluarea contractului de catre o persoana fizica va recomand sa luati legatura cu responsabilul comercial Digi care se ocupa de contul dvs. Daca nu cunoasteti datele de contact ale acestei persoane, sunati la relatii cu clientii Digi persoane juridice la numarul 0314006500.

 8. Buna ziua. Incepand cu data de 01.07.2021 am preluat contractula de internet si tv pe persoana fizica ***** de la **** SRL (RO******). Prin e-mailul de mai sus va rog sa-mi comunicati facturile emise pentru plata, multumesc , *** 07******.

 9. Nu inteleg de ce nu pot folosi aceeasi adresa online ,daca un contract este pe ***** SI UNUL PE *****,FIICA MEA CARE NU MAI LOCUIESTE LA ACEASTA ADRESA va rog schimbati internetul pe numele meu ***** SI ASA FACTURA E PLATITA LUNAR DIN CONTUL MEU .MULTUMESC.

  • Noi nu suntem de la Digi.
   In mod normal, preluarea unui contract se face de titularul curent si viitorul titular intr-un sediu Digi insa, daca nu aveti aceasta posibilitate, puteti face o cerere online trimitand si poze de pe buletinul ambelor persoane.

  • Din cate stiu, contractul existent poate fi preluat doar intr-un sediu Digi, in prezenta titularului de contract Digi.
   Altfel, puteti contracta un abonament pe numele dvs, avand in vedere ca sunteti titularul imobilului.

 10. Buna ziua,
  Subemnatul Ildiko, domiciliata la Tg Mures, str *, CI ****, CNP******, titularul contractului de abonament internet Digi pe adresa * nr *, jud Mures
  solicit schimbarea nume de titular, pe *****, domiciliata la Tg Mures, str *, CI ****, CNP *****
  Motivul solicitarii este, ca nu mai locuiesc la adresa mentiunata de mai sus, adica Maiad nr 6 si momentan nu am nevoie de abonament, iar Momentan ***** este cel care locuieste pe aceasta adresa. Din motive personale nu poate Sa fie prezent ambele parti la un sediu Digi sa solicite schimbarea.
  Azasat va trimit cartiile de identitate pentru ambele parti.
  Multumesc mult, Ildiko

 11. vreau sa schimb contractul care este pe numele mamei mele- ***** , pe numele meu. Am aflat ca imi trebuie o procura in numele mamei mele. Cum procedez? Este o declaratie data de mama, sau ce? Astept lamuriri.
  Multumesc anticipat!

  • Cea mai simpla metoda ar fi sa ajungeti atat dvs cat si titulara contractului intr-un sediu Digi.
   Altfel, ar trebui sa se poata cu o procura notariala, insa aceasta procura costa.